Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misa-chan55 kérdése:
Mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
Megcsókolt egy srác pár napja. Rendesen, nem szájra puszival. Mindenki elmondása szerint egy hosszú percig tartott, de nekem olyan érzés volt mintha ott se lettem volna, egyátalán nem tudtam gondolkodni és amikor abbamaradt egy jirtelen pillanat alatt már azt is elfelejtettem hogy hogy kezdődött vagy hogy milyen volt. Csak kis részletekre emlékszem.. Nagyon furcsa. Mi volt ez? (Nem fogyasztottam semmiféle drogot)2015. júl. 2. 10:38
1/3 anonim válasza:
Nem fohgyasztottál, de a szervezeted megtermelte :) Jó ez így. Kérj ismétlést!
2/3 anonim válasza:
Szerintem azért volt, mert csak a pillanatban voltál.
Nekem például bármilyen jó emlékből csak kis képek, részletetek maradnak meg, mert olyankor nem gondolkozok, csak a pillanatnak élek.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2015. júl. 2. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!