Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mennyire fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire fontos egy lány neve?

Figyelt kérdés
A nevem teljesen egyedi de vezetéknévvel+2 keresztnévvel elég c.gányos, sokan annak gondolnak, pedig nem vagyunk azok. Vagy aki szeret az a nevemet is elfogadja? Nagyon félek emiatt
2015. júl. 2. 00:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
Megosztod velem privátba?
2015. júl. 2. 00:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Küld el a neved privibe , én is mesélek ezzel kapcsolatban :( amugy nem számit , ha szeretem lehet Lakatos Szezámtárulj is a neve
2015. júl. 2. 00:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem is elég egyedi és különleges nevem van, bár ez apum származásából adódik, de eddig egy fiú se (meg igazából más sem) tett rá negatív megjegyzést vagy bármi ilyesmit. Azt meg már megszoktam, hogy soha nem tudják kiejteni, még ha 5x elmondom akkor se :D
2015. júl. 2. 00:20
 4/12 A kérdező kommentje:
A nevemet nem szeretném leirni mert csak engem hivnak igy a világon és azonnal rámkeresnének stb..
2015. júl. 2. 00:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem általában elirják :(
2015. júl. 2. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Te vagy az Britniszpirsz?
2015. júl. 2. 00:25
 7/12 opened paradise ***** válasza:

Rám is 0 db. google találat van,szóval meg tudlak érteni :D

Attól függ. Voltam már szerelmes Eperke nevű lányba,de egy Klotilddal fura lenne.

2015. júl. 2. 00:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező, nekem is sokszor elírják, nagyon idegesítő tud lenni..
2015. júl. 2. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát valamennyire számít, de a lány ami igazán fontos. De főleg amilyen neveket tudnak adni a gyerekeknek... hááát...őőőő....

Nevedet nem tudjuk és természetesen nem is fogod megadni, így konkrétan nem is lehet nyilatkozni. Egyébként neked tetszik a neved? Vagy az egyik keresztneved közül valamelyik? Vagy a vezetéknév?

Egyébként, ha nagyon problémád van vele, zavar téged, akkor meg tudod változtatni a neved, de egy kis összegbe kerül :/ És valószínűleg nem minden családtag fogja díjazni

2015. júl. 2. 01:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Valószínüleg el fognak fogadni. A név nem igazán számít...

Am az én nevemet is sokszor elrontják, ami meglepő, mert egyszerű nevem van...

2015. júl. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!