Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány + 21 éves fiú? Mi a véleményetek erről? Sok a korkülönbség?
Ezt most nem bántásból mondom. De mit gondolsz meddig bírja ki az a srác szex nélkül? 21 éves nem hiszem hogy sokáig, te viszont ehhez még kicsit kicsi vagy. Szóval igen eléggé sok a korkülönbség.
16L
itt nem az évek száma a legfontosabb. az csak arra jó hogy mindenki belekössön :) a srác első elgondolásra tutira csak azt akarja... aztán majd nézhetsz ha ottmaradsz terhesen a 14 éveddel... másodszorra végiggondolva: amennyiben elhiszed hogy érettebb vagy a korodnál-huuhhh de béna csajozós duma-akkor csak tessék, saját hibáiból tanul az ember. 3. gondolatmenet: amennyiben itt kérdezel utánna és nem a szülőkkel illetőleg "felnőttel" vagy akiben nagyon bízol, azzal beszéled meg: a korodnál nem is lehetnél csitribb.. nem vagy érett, csak mint a zöld szilva :) 4. gondolatmenet (tudom hosszu, utálatos szövegelés) ha mind2en eléggé felelősséggel viseltettek a dolgok iránt-testi érzelmi szint egyaránt- lehet jó a vége, benne van a pakliban h sikeres lesz, legalábbis ideig óráig :) 5.és ez barátságos figyelmeztetés: tényleg vidd haza szülőkhöz, bár ez nem bizonyít semmit nagyon, beszélj a sráccal, bár ez sem mindig hoz biztos eredményeket, de ugye te mág csak kis pisis vagy, ő már egyetemre fog menni, illetve ott van illetve munka stb. ezt a kétféle életkort sokkal több haladási szakadék választja el-nem tudom máshogy mondani- mint ha mind2en 20on évesek lennétek. mert míg te még csak épp most indulsz el dolgokban, ő sokkal másabb szakaszán jár az útnak-na ez talán érthetőbb megfogalmazás :)
szóval mindenesetre nemárt ha azért van vki akivel beszélhetsz ezügyben-legalább pár évvel legyen idősebb ha lehet.. :)
sok szerencsét és szerelmet :D kívánom hogy sikerüljön :) de mindenképp nyerhetsz a dologgal, bárhogyis végződik :)
Szerintem ez leginkább ember függő.
Elmondok néhány esetet:
- Én akkor 19 voltam a csaj aki nagyon tetszett 14. Én szűz voltam még, ő már nem. Néhány hetes próbálkozás után - inkább legyünk barátok - dumával lekoptatott, mert - hát mai fejjel látva - nem voltam elég tapasztalt és rámenős.
- Egy közeli ismerősöm 23 volt a fiú és 16 a lány. Ma együtt élnek és van egy gyerekük, akit a csaj 18 évesen szült.
- Egy távolabbi ismerősöm a lány 14 volt a fiú 20 felett (de nem tudom pontosan mennyi). Nagyon jól kijöttek, de mielőtt összeházasodtak volna (a lány akkor volt 20 körül), a lány rájött, hogy nem ezzel a fiúval akarja leélni az életét. A srác rendesen összetört.
Szóval ez minden eseteben a személyektől függ.
Az én tanácsom is az, hogy mutasd be egy olyan nálad tapasztaltabb ismerősödnek, akiben megbízol (ne olyan öribari legyen, aki azt hazudja 16 évesen hogy megvolt neki a FTC hokicsapata, hanem valami érettebb kapcsolatban élő), és kérd ki a véleményét.
Illetve a #26-os bejegyzésben a válaszíró, igen sajátságos stílusban azt akarta üzenni, hogy szülői beleegyezésre is szükséged van.
Ez amúgy 18 év alatt valóban így van.
Sok sikert a sráchoz, légy boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!