Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 9 év korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Nem sok? 16\L 25\F

2015. jún. 8. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ki hogy éli meg... nekem a max 7 év volt, de igazából ha elfogad olyannak amilyen vagy akkor még működhet is.

Persze érdemes fejben tartani, hogy ha komolyra fordul a dolog, akkor 30 évesen lehet neki komolyabb tervei lesznek mint neked :)

Ne mi döntsük el hogy sok e vagy sem. Hanem te az érzéseid alapján!

26F

2015. jún. 8. 21:23
 2/4 MrPifta ***** válasza:
61%
egy tanácsot tudok adni: senkitől ne fogadj el tanácsot. Csak magadra hallgass. Láttam már olyat is, hogy 26 év korkülönbség is működött. NEKTEK, csak nektek kell tudni, mennyi a jó.
2015. jún. 8. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még sok, kb 3-4 év múlva már oké.
2015. jún. 8. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

A kor teljesen lényegtelen.

Egyébként egy húszon éves sráccal sokkal jobban jársz mint egy tapasztalatlan, komolytalan, tinivel. 10-15 év korkülönbség még 30 évvel ezelőtt generációs szakadék volt, ma már nyoma sincs. Minden kapcsolatban a kölcsönös szerelem az első,második az odaadás, harmadik a hűség.

Vissza emlékszem mikor én voltam 18 éves,minden barátom közül én voltam a leg komolyabb mégis szégyellem milyen gyerekes voltam a lányoknál ,de úgy általában mindenben. :))

27F

2015. jún. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!