Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen háttér lenne jó facebook képhez?
Én is lefényképeztem magam fürdőszobatükörbe, de utána elszégyelltem magam, hogy ezt mégsem tölthetem fel. Látok ilyen szobor meg templom előtti fotókat, azokat meg nem tartom túl vagánynak.
Hajó vagy tengerpart a háttérben szintén nagyon tucat. Tudom, hogy nem ez alapján döntötök, de én nem bírom ha ilyen tucat.
Köszönöm 1# olyan képet nem is láttam ismerőseim között, csak ilyen külföldi vagányoknál. Esetleg tudsz könnyen megmászható helyet?
2# Sokan elítélnének emiatt, pláne ebben a korban a lányok.
3# Annyira az autókat sem tartom egyedinek. Kedvencem mikor elmennek egy Ferrari szalonba, nekidőlnek autónak és csinálnak 1 képet.
Természetben lehet szép helyeket találni. Egy szép fa, egy sziklafal, egy mező, bármi. Zöld fű, kék ég jól mutat.
De egy plakát előtt is jó lehet. Bármilyen lehet, olyan is, ami egyáltalán nem illik hozzád, abban az a poén.
Könnyen megmászható pl. egy háztető (legalábbis nekem, mert van tetőablakom) vagy pl. ha felmész egy 10 emeletes ház tetejére vagy kiállsz az egyik erkélyére vagy felmész a tv toronyba, stb...
Nekem még olyanok képek is tetszenek, amik ilyen spontán képek pl. sütögetsz a barátaiddal és az egyikük lefényképezi, hogy éppen grillezed húst.
Remélem, azért mondtam valami hasznosat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!