Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem szúrja a szemem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem szúrja a szemem?

Figyelt kérdés

Csak az én szemem szúrja az a dolog hogy olyanok élnek nemi életet, akik még azt sem tudják hogy működik.. Csak tudják hogy "Van 1 lyuk, ahova be kell dugni valamit" de nincsenek tisztában a veszélyekkel illetve semmivel a témával kapcsolatban..

Akik még el sem kezdtek érettem lenni, vagyis akik még biológiailag nem alkalmasak a nemi életre azok is többet b@$*#nak mint a nyulak..

Lehet hogy én vagyok ennyire maradi, de szerintem a nemi élet elkezdésére az ideális kor az a 17-18, de akkor sem a fél várossal..

Lehet jönni azzal hogy "Te sem vagy jobb!", "Féltékeny vagy?!" meg ilyen hülyeségek, DE addig ne köss belém ameddig nem tudod mi van..!!! ;)

Tényleg egyre több az a 12-13 éves aki már több pötsöt fogott mint kilincset, és ami a legszánalmasabb, hogy ezekre még büszkék is..

Én szerintem ez nem büszkeség, hanem szánalom.. Deee hálistennek neem vagyunk egyformák.. :')

Belém még talán 1 nagyon kicsi inteligencia szorult.. :)

2015. jún. 29. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
én csak azt bánom, h nem velem dugnak, hanem a menő páwa ostoba partymajmokkal akik azt hiszik az a menő, ha megiszank egy hubit xd
2015. jún. 29. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:

En nem ismerek egy ilyet sem szerencsere. De ezt neked mondtak vagy honnan tudod? Lehet, hogy csak mutatjak, hogy ok mennyire nagyok es semmi ilyesmi nincs :). De teljesen egyet ertek veled egyebkent :)

13/L

2015. jún. 29. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, engem is zavar ez a dolog... És napról napra látjuk a "Szerintetek lehetek terhes?" kérdéseket... Azt sem értem, hogy a szülők ezt hogy engedhetik meg a gyereknek. Engem elzavarnának a háztól... El lennék tiltva mindentől, ha ez kiderülne... Sőt még a "barát" is elég durva ilyen korban SZERINTEM! 13/l
2015. jún. 29. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva szerintem, aki 13-4 évesen nem tud védekezni, az 17-18 évesen se. Meg emberfüggő is, ki mikor gondolja jónak odaadni magát másnak, de azért igen, ez ritka és nem olyan mértékű, mint ahogy előfordul. Mert sajnos ez divattá vált.

Igaz, szerencsére nem ismerek olyat (vagy igen, de nem tudok róla), aki ilyen lenne. :)

15/L

2015. jún. 29. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Biológiailag egy férfiben 16-20 éves kora között a legnagyobb szexuális potenciál.
2015. jún. 29. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz egyébként, de ha nekik ez jó... Én sosem értettem a 13-14 éves kislányokat és az a durva, hogy nyafognak, hogy nincs barátjuk... 13-14 éves korban inkább nyalókát szopjanak, ne mást...
2015. jún. 29. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Engem meg nem zavar. Amíg nekem nem ártanak valamilyen formában, azt csinálnak amit akarnak. De irigylem, hogy egyesek legnagyobb problémája más emberek szexuális élete :')
2015. jún. 29. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem is kiakasztanak az ilyenek. Egy 13 éves még jóformán gyerek. Rólam mindig azt hiszik évek óta, hogy idősebb vagyok(valójában 17 leszek kb. 1 hét múlva), de ha visszagondolok pár évet, hogy akkor még a mához képest én is mennyire tudatlan voltam mindenben, elszörnyedek. Nagyon hamar akar felnőni a mai generáció, de az ilyen félresikerült próbálkozásaikkal csak az ellenkezőjét bizonyítják, hogy még valójában mennyire gyerekek, szánalom. Majd ha netán ott állnak terhesen már késő rájönni, hogy korai volt. Ha megtartják tönkrement a jövőjük, ha elvetetik lehet többé nem tudnak teherbe esni... Felnőttként foghatják majd a fejüket a gyerekkori hülyeségük miatt, amikor a kiszemeltjük/párjuk szemébe kell nézni és mesélni az exekről... Csak azt nem értem, milyen tévhitekkel élnek ezek, miben változik meg egy ember ha elveszíti a szüzességét. Rettentő gyerekes és szánalmas viselkedésre vall ezzel "menőzni", hogy "bibibííí, én már nem vagyok szűz"...

L

2015. jún. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!