Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mennyire szamit nektek egy kialakulofelben levo kapcsolatnal, ha egy fiu szuz?
Figyelt kérdés
tegyuk fel, h a srac valahol 19 es 21 kozott van es szuz meg. mennyire fontos nektek, h szuz-e meg vagy sem, mikor randizgattok egy pasival? mennyiben folyasolja be a srac fele valo viszonyulasotokat, ha meg szuz? mikor lenne kizaro ok, ha meg szuz? egy 10-es skalan mennyire szamit?2015. jún. 28. 22:32
2/4 anonim válasza:
En is szuz vagyok, szoval nem igazan zavar...
3/4 anonim válasza:
A barátom 23 éves koráig volt szűz, én akkoriban ismertem meg, amikor a beszélgetésünk már erre a témára irányult akkor ő megmondta hogy szűz, és elsőre meg is értettem, elfogadtam. Engem egyáltalán nem zavart ez, sőt örültem is neki mert így az első alkalom neki örök élmény marad és mégis én tanítottam meg dolgokra, a barátom meg eléggé egy aranyos érzékeny ember, így nekem külön öröm volt hogy végre nem egy bunkó szexmániással hozott össze a sors aki semmibe sem vesz, hanem egy olyannal aki megbecsül, szeret, és nem használt ki. Igaz kellett küzdenem érte mert elég jó pasit csinált magából, ő kövér srác volt ezért nem volt soha barátnője, meg amolyan kis lúzer volt. De majdnem 3 évébe telt mire összerakta magát, lefogyott, kigyúrta magát, eljárt társaságba, a személyisége is megváltozott olyan szinten hogy beszédesebb lett és közvetlenebb, de a kedvessége és az odafigyelése megmaradt.
4/4 anonim válasza:
Bocs, én fiú vagyok, de azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem érdekli a nőket, talán inkább hátrány, mint előny. Már több,mint fél éve jártunk együtt egy lánnyal amikor pedzegettem neki a szexet, mondván ideje lenne a szüzességünket végre elveszíteni. Erre ő: hogy aztán elhagyom. Ezt a részt ugyan nem értem, de innentől kezdve jött el a vége a kapcsolatunknak valóban, de nem azért, mert lefeküdtünk volna. Hanem, mert rám uszította az anyját, aki jól kioktatott arról, hogy a szex nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!