Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Teniszen találkoztam egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem. Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer a barátnőmmel elmentünk ketten a teniszpályára és akkor megjelent Ő is. Először odajött hozzám és lehúzta helyettem a pályát és hagyott nyerni. (Pedig mindig győzni akar.) Alegfurcsább az volt, hogy azt mondta nekem, hogy "te leányzó". (Ezt nagyon nem értettem.)
Aztán együtt voltunk versenyen és amikor ő játszott én nem tudtam szurkolni neki, mert más feladatot kaptam, de amikor én játszottam, ő ott állt és "hangosan" szurkolt nekem. A verseny végén leültünk egy körbe többen is, és azon kaptam magam, hogy őt nézem és ő is engem néz. (Éreztem, hogy teljesen elvörösödök.) Nem kapta el a tekintetét, hanem együtt elnevettük magunk.
Azóta mindig köszön, ha találkozunk és volt, hogy integetett és közbe mindig mosolyog.
Szerintetek bejövök neki? Hogyan közeledjek felé?
15/L
Ez de aranyos! :)
Szerintem is bejossz neki.
Beszelgessetek sokat, szervezzetek kozos programokat (pl. teniszezzetek😁) es majd kialakulnak a dolgok.
Sok szerencset!😄☺
Köszönöm a válaszokat!
(Esküvőre még nem akarok készülni, de azért köszi :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!