Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Van egy fiú akivel nagyon szeretnék össze jönni....voltak egyertelmu jelek :
-nagyon sokat szemezünk,minden nap
-a barátaival ha együtt vannak mindig néznek és a barátai külön is
-volt hogy nagyon sokáig néztem és ő meg elmosolyodott
- barátnőmmel beszéltem óra előtt és mindig akkor nézett oda a fiú amikor olyanokat mondtam h pl szeretem,tetszik (ezt filmekre mondtam)
-múltkor mosolyogtam rá és láttam hogy zavarba jött
-sulis rendezvényen együtt táncoltunk és probán nem mindig akarta el engedni a kezem
-mosolygott, elkaptam a tekintetét és vagy 5mpig szemkontaktus volt és közbe mosolyogtunk a másikra
-mindig akkor túr bele a hajába ha meglát
-eddig nem igazán beszélgettünk azaz egyszerszer-kétszer beszélgettünk és akkor is csak mosolyogtunk a másikra
-minden nap ha meglátjuk a másikat akkor min 4 mpig szemezünk,majd elnézek mert zavarba jövök, vissza nézek rá és látom hogy még mindig néz
-Amikor egy fiú ült mellettem (bármikor) láttam hogy nem képes feloldodni,de mikor a legjobb barátnőmhöz mentem akkor már feloldodott
-olyasmit hallottam (lehet hogy félre hallottam) miszerint a fiú kedvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!