Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen belső adottságok jönnek be főként? -Énekhang/Humor/Művészet, stb?
Legyen humorérzéke de ugyanakkor tudjon komoly is lenni,ha arra van szükseég.
Legyen (viszonylag)jó hallgatóság,de bőbeszédű legyen(én nem vagyok az),igy nem lesznek kínos csöndes pillanatok.
Én szeretem, ha a srácnak van humorérzéke és megnevettet, szeretem, ha megértő és figyelmes, és amikor kell komoly.
Tetszik, ha a srác tud zenélni (akármilyen hangszer lehet), az csak ráadás ha énekelni is jól tud (de ez nem elsődleges szempont).
Mivel én nem vagyok túl bőbeszédű, ezért jó, ha a srác viszonylag sokat beszél, de amikor kell meghallgat és nem szól közbe.
Humorérzék nagyon megnyerő tud lenni, de azért lehessen vele komolyan is beszélgetni. Emelett legyen kedves, romantikus, ragaszkodó (ne túlságosan) és talpraesett.
Viszont engem az énekesek kifejezetten taszítanak (nem tudom, hogy miért).
Pi csába nem is kell színésznek vagy valami ilyesminek lenni..
Humorista leszek ^^ :D
Oh #4 ennél szebb lánykérést el sem tudtam volna képzelni:D ha a ’boci boci tarka’ profin megy, akkor nekem nem számít semmi más csak te:D
IGEN hozzád megyek feleségül:D
#2es vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!