Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, nagyon félek, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norbi544 kérdése:

Félek, nagyon félek, nem vagyok meleg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nyolc hónapja boldog párkapcsolatban élek, van barátnőm, akit mindennél jobban szeretek és nagyon vonzódom hozzá. De ma... Átjött egy barátom filmet nézni, és ahogy feküdtünk az ágyon, mikor megijedt a filmtől, mert horror volt, hozzámbújt és megfogta a kezem... Nagyon ijesztő volt, és fura, de... Sajnos a jó értelemben fura.... Nincs bajom a homoszexuális emberekkel, tényleg, de én nem vagyok meleg... Valamiért jó volt, de én nem.... Nem szeretem őket, nem vonzódom a férfiakhoz... Nagyon félek... Csak... Írjátok le a véleményeteket....
2015. jún. 24. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ettől még nem vagy meleg, ne félj.
2015. jún. 24. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak nagyon fura volt... És attól félek a legjobban, hogy a gondolataimmal belehajszolom magam abba, hogy még a végén én is ezt fogom gondolni....
2015. jún. 24. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát lehet szeretethiány is, vagy hogy a barátnőd is sokat bújik oda hozzád, és már automatikus a reakció.
2015. jún. 24. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudnád a lányoknál mik bele nem férnek a barátaág és a geteroszexualitás fogalmába, nem iedeznél..xD csak vedd egy kicsit poénabbra a dolgokat. ;)
2015. jún. 24. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

*Barátság, heteroszexualitás, ilyedeznél

Bocs, rossz a billentyűm.

2015. jún. 24. 21:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Semmit gond. Én meg már kezdek megnyugodni. És pár napig jobb, ha nem találkozok vele. Bár talán az is csak rontott a helyzeten, hogy már két hete nem láttam a barátnőmet. De holnap végre láthatom, szóval talán minden helyrejön.
2015. jún. 24. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Sokmindent tudok a melegekről, ha esetleg tanácsra lenne szükséged vagy beszélni szeretnél erről, akkor írj nyugodtan. :)

17/L

2015. jún. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!