Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy gond hogy, kicsit dagi vagyok és kicsit pattanásos?
Figyelt kérdés
15/f Már mondták hogy helyes vagyok (lehet hogy a személyiségem miatt) azt is hogy ronda vagyok. Sikerült már becsajoznom. De lehet így tartós kapcsolatom? Eléggé érzékeny vagyok. Nem vagyok bunko és rámenös sokszor nem esik le a lányok "ajánlata". Mindig magamat adom.2015. jún. 24. 16:13
12/13 Adelll válasza:
Az öltözködés rengeteget számít! Az is számít az első benyomomásnál hiszen akkor csak külső alapján tudnak ítélni. Ha rám halgatsz sporton és otthonon kívül ne hordj melegítőt. Sportosabbaknak tud jo lenne de ilyen testelkattal mint montad nem álhat túl jól. Es szerintem ha divatosabb lenne a hajad lehet nagyobb sikered lenne de kinek mi tetszik.. Remelem nem veszed kötöszködésnek csak jótanács. :) 15/l
13/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. A hajamra még nem gondoltam. Elég dús. Biztos lehet velevalamit kezdeni.
2015. júl. 1. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!