Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nagy gond a pattanásos...

Lányok! Nagy gond a pattanásos arc?

Figyelt kérdés

Nálam elég súlyos a helyzet, de nem katasztrófa.

Már próbáltam néhány gyógyszert, de igazából egyik se használt.

Ha nagyon zavar titeket, akkor adjatok néhány tippet (ami működik is, tehát ti, vagy az ismerőseitek kipróbálták) légyszíves!

2011. jún. 25. 23:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Jah meg azt hozzáteszem, hogy egyébként sem szeretem az ilyen gyógyszereket, meg már próbáltam 2 fajtát is, és egyik sem használt.

Adtak vmi szart is, amivel be kell kennem az arcomat, az sem használt.

2011. jún. 25. 23:11
 2/7 kevin42 válasza:
Igen!
2011. jún. 25. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg súlyos a helyzet menj el bőrgyógyászhoz ő felírhat olyan gyógyszert ami pár hónap alatt elmulasztja.
2011. jún. 25. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csalán, kamilla, borsmenta, levendula tea, forrázatot készíts, ne főzd.

Illóolajokból: teafa, citrom, borsmenta, oliva, szőlőmag, grapefruit. Utolsó a legjobb.

Élesztő, méz, alga, aloe vera is tuti.

Ezekből csinálj valami keveréket, illó olajokból csak 1-2 cseppet, és 100%osat ne aroma lámpára valót. Aromax, naturland az már márka.

Jobb, mint bármelyik gyógyszer.

2011. jún. 25. 23:19
 5/7 anonim válasza:
Háziorvossal írass fel (így olcsóbb) Zynerit-et, nekem bevált. Reggel és este bekened vele az arcod. Fertőtlenít és csökkenti a gyulladást.
2011. jún. 25. 23:22
 6/7 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de többszörösen érintett a kérdésben. Baromi pattanásos voltam (cisztás aknéval voltam tele), miután az alap gyógyszerek nem használtak, végül Isotretinoin Hexalt szedtem egy fél évig (+csomó kiegészítő kezelés, pl. Zynerit), aminek baromi durva mellékhatásai voltak (tönkreteszi a bőrt, nyáron pl. nem is lehet szedni, az őszi-téli napsütésben pedig a fedetlen testfelületeidet 40+ faktoros napolajjal kell bekenni), de utána elmúltak a pattanásaim, és csak a vállamon maradt néhány heg (ha nem kezelnek, az arcom is tiszta pattanás-heges lenne). Csodák csodájára fél évre rá már lett is egy gyönyörű barátnőm :) Amikor találkoztunk egy régi osztálytársammal, akinek baromi pattanásos arca van, megkérdezte tőlem, hogy én is ilyen voltam-e. Én mondtam, h még rosszabb, ő meg elkezdett sajnálkozni, hogy szegénynek tuti nem lesz barátnője, amíg el nem múlnak a pattanásai, mert hozzá se tudna érni egy ilyen archoz, így alapból kiesne, hiába nagyon jófej és okos a srác. Szóval tapasztalatból mondom, hogy a lehető legdurvább kezelés is megéri a pattanásokra, mert egy csapásra máshogy fognak tekinteni rád az emberek. 20f
2011. jún. 26. 00:30
 7/7 anonim válasza:
Nekem segített az aknesol pattanások ellen! Ilyen zöld kupakos! Nekem sokat segítet! 13/L
2015. aug. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!