Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a legtöbb tizenéves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a legtöbb tizenéves lánynak nála akár több évvel idősebb fiú/férfi?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 7 lány osztálytársam van.

Ebből 2-nek huszonéves, 1-nek 18-19 éves barátja van, másik 2 pedig csak flörtölget huszonévesekkel.

A velük egykorú fiúkkal pedig barátkoznak, beszélgetnek, de nem úgy néznek rájuk, mint potenciális párra.

Mielőtt valaki avval jönne, hogy ezek a huszonévesek érettek: Nem! Vagyis testileg lehet, de szellemileg éretlen, buta, műveletlen férfiakról van szó.

2015. jún. 22. 14:58
1 2
 11/14 Imre777 ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan, én felnőtt férfi vagyok, azért kedvelem/szeretem a fiatal szűz lányokat, mert kis kedvesek, aranyosak (már aki), ,,ártatlanok"..., de ami a lényeg, hogy én amolyan ,,atyáskodó" vagyok, szeretek gondoskodni a barátnőmről, mintha a gyermekem lenne, de valahogy az olyanok, akiket már végig b@ sztak több tucatnyian, azok már nem olyanok számomra, akikről ,,gondoskodnom kellene".
2016. márc. 2. 23:13
 12/14 Imre777 ***** válasza:
Amúgy meg talán azért, mert azokhoz vonzódnak!
2016. márc. 20. 02:26
 13/14 Imre777 ***** válasza:

A másik meg az, hogy egy 16 éves lánynak a 20-26 éves barátja, az teljesen normális, természetes (Még az idősebb is, csak az már másoknak furcsa), ,,szinte egykorúak"!

Egy 20-40-50 évvel idősebb az, ami (szintén normális és természetes, hiszen a szerelemben a korkülönbség sem számít) már egy kicsit nagyobb korkülönbség, az sok tudatlan... emberben ,,kiveri a biztosítékot".

2016. márc. 20. 02:33
 14/14 anonim ***** válasza:
mert hamarabb "érnek" tapasztalt férfi a vonzó illetve az idősebbek nyilván férfiasabbak :) ennyi, de főleg az utóbbi. egyébként ne sok logikt keress főleg tizenévesek de sok 20-28 éves nőknél sem :D próbáltam felejtős, külön "megérzésre" hagyatkoznak éppen ki tetszik nekik, amit az egész univerzum nem tudna algoritmust készíteni (már ha vannak értelmesebb lények) + tipp ne nagyon vérd hogy osztálytársak flörtöljenek veled vagy akár egy iskolába járok, az ilyen elég ritka az meg még ritkább, hogy ne tragédia legyen belőle. Iskolába tanulni járunk, sok rossz élmény ahhoz köt, nem úgy készül az ember oda, hogy most pasizik (fiúknál a csajozás inkább).
2018. nov. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!