Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent lányoknál az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent lányoknál az, hogy ne siettessük?

Figyelt kérdés

Nos már több, mint 1 hónapja beszélgetünk párszor találkoztunk is. ölelés, puszi megvolt...

én megmondtam neki, hogy szeretnék vele lenni többet meg minden ilyesmi.. és azt mondta, hogy ne siettessük.. de ne hogy már majd 3 hónapot várjak arra, hogy eljussunk a csókig... nem a szexről beszélek, hogy most akkor na, de legalább a csók beleférne..

most várjak még vagy 2 hónapot, aztán lehet, hogy fölösleges lesz, mert nem lesz semmi az egészből?

mi siettetés abból, hogy többet akarok vele találkozni...

2015. jún. 20. 20:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
ezt így mondd/küldd el neki
2015. jún. 20. 20:46
 2/24 A kérdező kommentje:

jaja szerintem is, hát ha ez is sok neki egyenlőre.. akkor nem tudom mi a fene van:d

1-2 hónapja beszélgetünk találkozgatunk, kedvel meg minden.. és még semmi csók vagy ilyesmi...

buliban meg 2 óra alatt eljutottam odáig.. várok én még rá 2 hónapot nem is lenne akkora hú de nagy gondd, bár tudom a többség nem várna.. csak AKKOR NE az legyen, hogy az a 2 hónap fölösleges... azaz hogy utána mégse lesz semmi, na akkor fog csak felb.aszni az egész

2015. jún. 20. 20:48
 3/24 norbi544 ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok. Nyolcadik hónapja vagyok együtt a párommal, hat hónap után csókolhattam meg először, és igazából azóta sem, bár nálunk vannak nehezítő körülmények. Én azt javaslom, ismerd meg igazán, és dönts az érzéseid szerint, ne az alapján, hogy milyen a csók. Én az igaz szerelem híve vagyok, bár nem sokan gondolják így. Ha szereted, és úgy érzed van értelme, akkor várj, ameddig szükségesnek érzi a lány. 15/F
2015. jún. 20. 20:50
 4/24 A kérdező kommentje:

hát lehet, viszont én 19 éves vagyok ám...

lenne értelme várni, viszont ha nem lesz semmi én meg beleélem magam akkor aztán nagyon jó lesz

2015. jún. 20. 20:53
 5/24 norbi544 ***** válasza:
Értem, hogy mi a problémád, bár lehet, hogy nem nekem kéne próbálkozni a tanácsadással, hiszen én is és a párom is nagyon ragaszkodóak vagyunk. Főleg egymáshoz. De szerintem te döntöd el, hogy megéri e a várakozás.
2015. jún. 20. 20:55
 6/24 A kérdező kommentje:
hát igen.. viszont előző kapcsolatom meg 3 éves volt, tehát ott volt már minden, és akkor most nehéz nem "siettetni" érted
2015. jún. 20. 20:57
 7/24 norbi544 ***** válasza:
Persze, megértem. Nekem ez az első kapcsolatom, szóval én még nem mentem át hasonlókon, de én azt mondom, gondold át és beszéld meg vele, hogy ő akar e többet, vagy sem.
2015. jún. 20. 20:59
 8/24 A kérdező kommentje:
:d megkérdezem, hogy akar-e többet majd idővel, vagy hogy gondolja... nem lehet követni a nőket már komolyan :ddddd
2015. jún. 20. 21:01
 9/24 norbi544 ***** válasza:
Hát igen. Képesek néha furcsa dolgokra. De ezért szeretjük őket. Ha bármi baj van, szerintem tudsz írni privát üzenetet, szívesen segítek.
2015. jún. 20. 21:03
 10/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a csok mehet mar, csak a szex az, amit nem akar elsietni.

Ismetlem, szerintem!

2015. jún. 20. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!