Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent lányoknál az, hogy ne siettessük?
Nos már több, mint 1 hónapja beszélgetünk párszor találkoztunk is. ölelés, puszi megvolt...
én megmondtam neki, hogy szeretnék vele lenni többet meg minden ilyesmi.. és azt mondta, hogy ne siettessük.. de ne hogy már majd 3 hónapot várjak arra, hogy eljussunk a csókig... nem a szexről beszélek, hogy most akkor na, de legalább a csók beleférne..
most várjak még vagy 2 hónapot, aztán lehet, hogy fölösleges lesz, mert nem lesz semmi az egészből?
mi siettetés abból, hogy többet akarok vele találkozni...
jaja szerintem is, hát ha ez is sok neki egyenlőre.. akkor nem tudom mi a fene van:d
1-2 hónapja beszélgetünk találkozgatunk, kedvel meg minden.. és még semmi csók vagy ilyesmi...
buliban meg 2 óra alatt eljutottam odáig.. várok én még rá 2 hónapot nem is lenne akkora hú de nagy gondd, bár tudom a többség nem várna.. csak AKKOR NE az legyen, hogy az a 2 hónap fölösleges... azaz hogy utána mégse lesz semmi, na akkor fog csak felb.aszni az egész
hát lehet, viszont én 19 éves vagyok ám...
lenne értelme várni, viszont ha nem lesz semmi én meg beleélem magam akkor aztán nagyon jó lesz
Szerintem a csok mehet mar, csak a szex az, amit nem akar elsietni.
Ismetlem, szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!