Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden normális testalkatú (18-22 éves korúak) a sovány lányokkal jönnek össze?
Szia!
Kíváncsiságból mutatsz magadról képet? Képcsere? :)
22/F
22 vagyok, 173/65
nekem a nőiesen telt alak jön be...nem elhízott hanem olyan akin van egy kis plusz...
haverom elég nagy darab, izmos, de van rajta zsír is rendesen, neki pl a vékony lányok jönnek be...
szóval nem ilyen fekete fehér, hogy daginak dagi, soványnak sovány, átlagosnak átlagos, sportosnak sportos.......
Én is ugyanezen szoktam agyalni néha, kérdező :D
Egyre csúnyábbnak, és csúnyábbnak érzem magam, amikor látom, hogy a normális srácoknak csak a filigrán, modellalkatú lányok jönnek be...:/
Pedig én sem vagyok duci, abszolút nem, felsőtestem vékony, egyedül a combom, és a térdem vastagabb. (167 cm/53 kg)
Nincs pasim, -soha nem is néztek meg-, úgy érzem, soha nem is lesz.
"felsőtestem vékony, egyedül a combom, és a térdem vastagab"
akkor körte alakod van gondolom...sokaknak nagyon is vonzó és szerintem téged is megnéznek, max nem annyira feltűnően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!