Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? /többi lent/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? /többi lent/

Figyelt kérdés
Megtetszett egy tőlem idősebb fiú,és szerintem én is tetszek neki,de nem tudom mit szólnának hozzá a többiek,meg úgy mindenki. Ő 15 éves,én meg 12 leszek augusztusban. (Lány vagyok)
2015. jún. 17. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt lelővöm magam , egy 15 évesnek hogy tetszhet egy 12 éves?? Értem én hogy a szerelemnek nem szabb határt semmi de ez nekem már sok
2015. jún. 17. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondtam,hogy csak szerintem. Lehet h nem így van
2015. jún. 17. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan gyerekek, mit akartok 11 évesen? Szerelem, tetszés, járás, aztán majd d*gás...Tanulás persze nem kell, mert mire jó az? :d
2015. jún. 17. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, miért hozza fel mindenki a tanulást? Attól még, hogy valakinek van párja, ugyan úgy tud tanulni az istenért...

15/L

2015. jún. 17. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Kicsit korainak tartom foleg mert par ev mulva a fiunak masabb igenyei lesznek. Ha a srac 19 te meg 16 lennel akkor meg azt mondom hogy oke.

18/L

2015. jún. 17. 14:07
 6/7 anonim válasza:

Szerintem a szerelem normális már tök korán is. De 3 év korkülönbség ilyenkor még sok... annyira máshogy fogod látni a világot mikor annyi idős leszel mint ő.

Ha egy korúak lennétek akkor azt mondanám mindent bele, de így ő 18 lesz mikor te csak 15... Képzeld el, bulikba fog járni a haverjaival, inni fog, koncertek, érettségi, te meg ott leszel elsőéves gimnazista. Nem lesz sok közös témátok... meg nem fognak sok helyre elengedni ahová ő akar majd menni. Meg ilyen apró problémák.

2015. jún. 17. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én megértem az érzéseidet, a lányoknak általában mindig az idősebb fiúk tetszenek, de még tényleg túl fiatal vagy ahhoz, hogy bármi is történjen köztetek. Ha valóban ő kell neked még várj minimum 5 évet, de inkább a saját korosztályodban kellene ismerkedni.

14/L

2015. jún. 17. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!