Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ciki az, ha több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ciki az, ha több nyelven beszélek? (több lent)

Figyelt kérdés

Na szóval.

Egy haverral beszéltem ami nap.

És mondta ,hogy "égő" ,ha a csajok előtt beszélek több nyelven.

Én néha-néha csak "hülyéskedésből" mondok más nyelvű szavakat.

Csajok szerintetek?

F

2015. jún. 17. 11:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nem az ciki ha több nyelven BESZÉLSZ (nem csak bemagoltál szavakat más nyelvekből) hanem az, hogy ha azt hiszed ezzel tudsz felvágni és erőltetve mondod :D
2015. jún. 17. 11:14
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem ciki. Én is szoktam ezt csinálni, de néha csak azért, mert magyarul nem jut eszembe...

L

2015. jún. 17. 11:15
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem felvágásból. :D

Am akit érdekel:

angolul,jiddisül,németül,török,héberül,oroszul,ladinoul meg még van egy-pár nyelv amit értek.... :)

2015. jún. 17. 11:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ooo hat persze, 10 nyelven beszelsz, nyilvan.

Ha tenyleg beszelsz, az nem ciki. Ha osszevissza keversz a mondandodba egy-ket idegen szot, amit vagy csak te tudod mit jelent, vagy csak 'menozni' akarsz vele, az gaz...

2015. jún. 17. 11:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd pont ennyi évesen fogsz ennyi nyelven beszélni :DD Seems legit.
2015. jún. 17. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Persze,sőt én meg tudok mandarinul,hindiül,ómagyarul,óangolul,meg cybertroni-nyelven is tudok.
2015. jún. 17. 11:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az nem ciki, ha több nyelven beszélsz.

Az ciki, ha mindenki magyarul beszél és te közben mondasz néhány szót más nyelven is.

2015. jún. 17. 11:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha magyarul beszélsz, akkor beszélj magyarul, mert nagyképűnek fogsz tűnni, ha csak bedobálsz szavakat. Ami gáz. Persze jó, ha tudsz több nyelven, de azt akkor kell használni, ha olyannal beszélsz, aki nem tud magyarul, és meg is érti.

Nem mondom, hogy nem lehet sok nyelven megtanulni, de szerintem aki ennyi nyelven tud, nem azzal lenne elfoglalva, hogy jóindulattal is 5 helyesírási hibával tegyen fel kérdéseket.

2015. jún. 17. 11:54
 9/17 A kérdező kommentje:

6-osnak

Nem kell "gyökérkedni". :)

Először is.

NEM teljesen értem ezeket a nyelveket! (ha valaki félre értette volna)

ami a legjobban megy:

angol,jiddis,német,török,héber

Amit a legtöbbször használok a magyar mellet az az:

angol,német és néha jiddis.

Pl. jiddisül olvasom a wikipédiát ,meg stb..........

Am nem "menőzni" akarok vele. :)

2015. jún. 17. 12:12
 10/17 anonim ***** válasza:

akkor beszélj törökül meg héberül ha török vagy héber emberrel beszélsz :D vagy aki szintén beszéli a nyelvet.

én tanulok japánul, mégse beszélek úgy azokkal akik nem értik, csak egy barátnőmmel akivel együtt járok tanfolyamra szoktunk néha pár mondatot japánul mondani, viccből.

2015. jún. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!