Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik ( az osztálytársam) De egyből nem szeretném megmondani a dolgokat. Nagyon tetszik és nem tudom elfelejteni . Pár napja már beszélgettünk de valami elromlott. Mit akarhat?

Figyelt kérdés

Tegnap is beszélgettem vele jól kezdődött de egyszer csak úgy elromlott az egész. Volt ugye az a tervem hogy utalgatok (kérdeztem a véleményét, megtudta hogy azért csináltam a vicceket hogy beszélgethessünk, minden nap próbáltam vele egy kicsit beszélni). De tegnap egyszer csak elromlott a beszélgetés alig válaszolt ha válaszolt is csak egy szavas válasz jött vagy egy smile. Kifogytam a témákból de próbáltam valamit kigondolni. Az utolsó 2 üzenetemet el sem olvasta. Elszomorodtam és nem tudtam mást tenni mint elköszöntem és annyit írtam a végére hogy "hülyeség ez a kirakósdi (ja nem a kockára gondoltam)" Erre elköszönt ő is és vissza kérdezett hogy milyen kirakósdi. Annyit válaszoltam hogy " nem érted mi? :D majd rájössz.."

5 percig ezen gondolkozott majd visszaírt hogy "nem tudom mire gondolsz ő.o"

Aztán így folytatódott az egész:

-nem is baj hülyeség az egész

-??? (nem voltam fent de 2 perc múlva mégis írt még) Ha hülyeség vagy nem akarod elmondani akkor inkább el se kezd

Nem válaszoltam rá még.. Nem tudom mit csináljak..

Ez mit jelenthet amit írt hogy Ha hülyeség vagy nem akarod elmondani akkor inkább el se kezd? Össze rakta a képet és nem kellek neki és ez egy visszautasítás? vagy azt várja hogy mondjam el neki?

Mit tehetnék? Nagyon kell nekem ez a lány nem tudom elfelejteni és nem is akarom! Valami megoldás csak van. Valahogy még rendbe lehet hozni?

2015. jún. 16. 15:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hogy kéne nekikezdenem? Nem azt akarta mondani hogy ne keressem? Valami jó terv kéne mert ma este tudnánk i beszélni.
2015. jún. 16. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:
(első) Vagy, azt írd meg neki, amit az utolsó bekezdésben írtál, a fő kérdésben. Kérj tanácsot tőle. Ezzel kifejezed, hogy szeretnéd rendbe hozni a dolgot de nem tudod, hogyan. És az is benne van, hogy nem akarod elfelejteni. Mindent összevetve tulajdonképpen szerintem ez a legjobb megoldás. Ha pozitívan reagál, akkor megkérheted, hogy találkozzatok...
2015. jún. 16. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:
(első) Azt akarja mondani, hogy akkor ne keresd, ha megint valami témában akarsz beszélni. (szerintem)
2015. jún. 16. 18:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Például hogy? Hogy érdemes folytatni?
2015. jún. 16. 18:10
 15/21 A kérdező kommentje:
Tehát ha megint csak úgy beszélgetnék vele valamiről akkor nem érdemes beszélni vele? Akkor most mi legyen?
2015. jún. 16. 18:13
 16/21 anonim ***** válasza:

(első) Ezt írtad: Mit tehetnék? Nagyon kell nekem ez a lány nem tudom elfelejteni és nem is akarom! Valami megoldás csak van. Valahogy még rendbe lehet hozni?

Írhatnád így: Szia! Azt hiszem nem kellet volna azokat írnom. Nem tudom mit tehetnék, hogyan kérhetnék tőled bocsánatot. Mert /Az igazság, hogy: nem tudlak elfelejteni és nem is szeretnélek. Valahogy még rendbe lehet hozni?

2015. jún. 16. 18:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félek. Nem lehetne kevésbé nyiltan ecsetelgetni? Vagy valami ok amivel ráírhatnák és kihoznák belőle valamit?
2015. jún. 16. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
(első)Éppen ez az, ami szerintem rossz. Ez a kerülgetés. De azt, hogy, hogyan árnyalod a dolgot az tőled függ. Megkérdezheted először, hogy, hogy van.
2015. jún. 16. 18:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Na szerinted az úgy jó lesz hogy: szia :) Bocsi ez az egész hülyeség volt nem kellett volna. Remélem nem bántottalak meg vele.

Szerinted ez jó lesz? Lehet hülye kérdés de ha lány lennél hogy tetszene?

2015. jún. 16. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Megírod ha sikerült a dolog?
2015. jún. 16. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!