Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha azt csinálhatnak 2face nevű videóssal amit csak akartok, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 21:41
21/26 anonim válasza:
én is odáig vagyok érte, de azért nem támadnám le, bármennyire is akarnám..
lehet utána hozzám se szólna..
úgyis, ha akarná engedném neki.. :)).
nehéz, amikor egy olyan valaki hiányzik, aki a létezésről sem igazán tud.. na jó.. egyszer beszéltem vele fb-on, de már el is felejtette.. a sok üzenet között..pff.:)
23/26 anonim válasza:
Csak úgy halkan megjegyezném: Bence ma nézte meg a gyakori kérdéseket, és felvette videóra :D
24/26 anonim válasza:
Én egyébként adnék neki tányért, Baymax-nek meg rántott husit.
25/26 anonim válasza:
Én eladnám egy négernek jó pénzért, vagy betekerném egy hatalmas spanglinak és elszívnám :$ vaaagy elrabolnám és az egyik fűrészes jelenetet eljátszanám vele hogy jól betojjon *-*
Amúgy,szerintem beszélgetnék vele jó arcnak tűnik:)
Szia Vanda!:3
26/26 LillaCicaMica válasza:
Én elmondanám neki, hogy ő a legcukibb videós fiú. És nagyon tetszik a tájszólása. IMÁDOM! 2Face, ha te most láttad, amit írtam, akkor puszillak, mint barát, és fan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!