Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha azt csinálhatnak 2face nevű videóssal amit csak akartok, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 21:41
3/26 anonim válasza:
Én megmondanám neki hogy nagyon -nagyon szeretm,és hogy szerelmes vagyok belé!Ő a legjobb videós!!<3
4/26 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de még nő sem. Szívesen tarkónlőném és elásnám.
5/26 AprilMayJuneJuly válasza:
Ráadnék egy nyuszifület és miközben a himnuszt énekelném lehúznám a vécén.
6/26 Chiharu válasza:
Elmondanám neki, hogy ő a leghelyesebb videós! :3 Ráadásul poénos is, és nagyon cuki tájszólása van! :)
7/26 anonim válasza:
<33 háát megismernéém :33 ÚÚGY IMÁÁDOOM <3 Volt itt valaki OVS-en? :D
8/26 anonim válasza:
Tuddjuk, Bence, tudjuk, hogy te vagy az. :D
10/26 anonim válasza:
Hahaha:D És otthon mosolyog, hogy ki mit csinálna vele.:3 Perverzió :"D 8-as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!