Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Először magamról: 186 cm magas vagyok, 110 kg-mal (ami azt jeleni, hogy dagi), igazából geek-nek (kockának) mondanám magam de, hogyha elhívnak valahova ami érdekel is arra szívesen elmegyek. Magamat többnyire vidámnak mondanám, szemüveges vagyok 2 éve, az arcomat mondták már, hogy szép, de szerintem nagyon nem az. Társaságban inkább visszahúzódó vagyok de néha szoktam egy-két dolgot mondani olyan témákkal kapcsolatba amikhez értek vagy érdekelnek. Lányok terén nagyon tapasztalatlan vagyok, de ha olyan dologgal jön valaki hozzám akkor tudok vele beszélgetni. Magamról ennyi.
Akkor a sztori/kérdés:
Most ballagtam 8.-ból és az egyik osztálytársnőm tetszett, de nem mertem neki elmondani, mert tudom, hogy nem az esete vagyok. Vele jó kapcsolatom van. Nem tudom, hogy mit
érezhet irántam ( szerintem legvalószínűbb a szimpla barátság ), mert egyszer volt olyan, hogy belémkarolt,igaz
azt combi izomláz címen, hogy segítsek neki lemenni a lépcsőn ( de akkor nem értem, hogy miért a lépcsőtől legtávolabbra eső tanterem előtt ). Tavaly volt olyan, hogy a barátnőjével mindketten szintén belémkaroltak, mert
azt szerették volna, hogy kísérjem haza őket, mert féltek egy kicsit ( A 8. kerület egyik neméppen a rendről nevezetes utcájában volt ez ). A másik barátnőjével az utolsó hónapunkban nagyon megromlott az eddigi barátságunk, nem tudom miért, de szerintem ő észrevette. Visszatérve a lányhoz aki tetszik, néha észrevettem, hogy a szeme sarkából ugyan de engem nézett ( igaz nem tudom, hogy mennyi ideig, mert hátul ülök a magasságomból kifolyólag ). Gyakorlatilag majdnem ugyanott lakunk csak ő a mellettünk lévő háztömbben. Kérlek segítsetek, mert nem tudom, hogy mitévő legyek ! Ha szerintetek van valami akkor lehet erőt veszek magamon és elhívom valahova. Előre is köszönöm szépen !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!