Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly válaszokat kérek!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viven kérdései kérdése:

Komoly válaszokat kérek! Visszavagjak;szoljak nékik?

Figyelt kérdés
Az egyik nap jött három ismerősöm akik fiúk.(sajnos ismerőseim)Tőlük minden kitelik és ott álltam és izgultam mi lesz.(kötekednek folyton valami hülyeséggel)Na erre rám lökik az egyiket.Hatal álltam nékik és majd bele esek a rózsába .A hirtelen cselekedetük miatt nem tudtam hozzá szólni a dologhoz és faképnél hagynak.És azt mondták jaj Bocsi megbotlotam.Szerintetek kellett volna valamit tennem és ha a legközelebb találkozunk visszavagjak?
2015. jún. 15. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs de én ezt nem teljesen értem
2015. jún. 15. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 mit nem értesz? jött 3 fa**fej és belelökték szegény csajt a bokorba "véletlen" címszó alatt
2015. jún. 15. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Van bátyád? Ha igen veresd vele szét őket
2015. jún. 15. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez miota 'parkapcsolatok' kategoria? Eretlen tizevesek, belokik szerencsetlen csajt a bokorba, azt' annyi.
2015. jún. 15. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
sokmindent nem tudsz csinálni, mondd hogy húzzanak a f**zba
2015. jún. 15. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj 😔 végem van mert nem oda írtam a kérdést mintha te nem tevednek soha!!!!!
2015. jún. 16. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:
*tévednél
2015. jún. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!