Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes 2face?
Figyelt kérdés
Ha ismeritek 2face nevű videóst és szerintetek is helyes akkor írjatok. Szerintem helyes . Ha nem helyes akkor is írjátok meg a véleményeteket !2015. jún. 15. 12:49
11/22 anonim válasza:
Tudjuk am hogy te vagy aaaaz:3
Nekem nem az esetem
12/22 anonim válasza:
Kib*szott jól néz ki *.* áááá olyaan cuki az orra *3* (ez kicsit hülyén hangzik, de akkor is cuki az orra)
13/22 anonim válasza:
Nem tetszik, nem jön be. De lehet csak az az oka, hogy fiú vagyok és hetero :P
xDDD
14/22 anonim válasza:
Komolyan ennyire tetszik nektek egy kisfiú? XD
Bar meg is értem is csak 13-14 evesek vannak.
15/22 Technokol Rapid válasza:
Igen. Bár úgy hallottam múltkor kicsit megégette magát.
16/22 anonim válasza:
Nagyon szeretem:) helyes fiú. Nagyon jók a videói^^
15/L
17/22 anonim válasza:
szerintem nagyon helyes!!:) a tájszólása meg irtó cuki!! ;)
18/22 anonim válasza:
Nagyon helyes és nagyon jó videós is !! Imádom ❤️
20/22 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon nagyon helyes.....imádom Őt *-* ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!