Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öleljek meg egy fiút? 14L
Figyelt kérdés
A kérdés talán furán hangzik, mert egy ölelés nem tűnhet olyan nagy dolognak. Nekem mégis nehézséget okoz, mert eddig soha nem öleltem megy még őt, (pedig nagyon szeretném) ezért furán jönne ki. Már 4 éve ismerjük egymást, semmi sincs köztünk.2015. jún. 13. 13:35
3/7 anonim válasza:
Ha cdinal valami apróságot erded akkor mondd h jajj köszii es öleld meg.
6/7 anonim válasza:
3as vagyok *csinál valami apróságot érted
7/7 anonim válasza:
Ha egy öleléssel ennyit kell kínlódni a mai világban,akkor tényleg nagy a baj...
Még itt síránkozol kedvesem,addig más már
b..tt is egy jót!!!!
Ne nyávogj,CSELEKEDJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!