Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy már leszólítottátok azt a csajt/srácot, aki tetszett nektek és szinte mindig láttátok egymást reggelente, amikor mentetek suliba?
Figyelt kérdés
Mi történt ezután köztetek? Ha nemleges választ adott nektek, akkor milyen volt később vele utazni?2015. jún. 11. 21:44
1/1 anonim válasza:
Persze, hogy volt. Habár nem suliban történt. Leszólítottam a fiút vagyis egy elégé vicces szitu miatt (azt hitték rólam a fiú ismerősei, hogy a húga vagyok xD) szóval beszélhettünk, elkértem a fbját. Aztán aznap este véletlenül ráírtam (a neve ugyan olyan mint a haveromé) hülyéksedtünk meg minden és én már tudtam a legelején, hogy tetszem neki. Csak végül ém hátráltam ki bizonyos okokból. Ma már nem beszélhetünk mert gondolom a fiúnak kínos volt... Hasonló sztori volt méh utána is vsak éppen a fiú jött oda hozzám a suliba...a többi nem lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!