Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja az alábbiakat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja az alábbiakat egy fiú ( barát)?

Figyelt kérdés

Két hónapon keresztül írogatott szinte minden nap: megkérdezte egy nap többször is, hogy mit csinálok. Találkozni akart velem sokszor, meg képet kért rólam ( elvileg egész nap azt akarta nézni, pedig gyakran látott). Elhívott találkozni, de le kellett mondanom, és onnantól kezdve nem írt soha többé, meg nem is válaszolt.

Ezek után már csak összefutottunk ( nagyon gyakran), és csókolóztunk. A csók után pár nappal nagyon távolságtartó lett, nem tudom, hogy miért. Mondjuk, a csók végén megkérdeztem tőle: hogy most ez mi volt? Ezen megsértődhetett?

Később újra találkoztunk, megint csók, aztán megint bunkó lett. Mostanában pedig már nem nézünk egymásra, csak, ha a másik nem látja. Direkt másfelé nézünk, meg olyan, mintha utálna. Én csak azért viselkedem így, mert még mindig szeretem, de ha meglátom, eszembe jut, hogy mennyire bunkó volt és hülyített.

Na most, a kérdés az, hogy szerintetek szeretett egyáltalán? És miért nem tudta túltenni magát egy lemondott találkán? Ha annyira össze akart jönni velem, akkor miért hagyta ennyiben? Tudta, hogy én is szeretem és összejöttem volna vele.

2015. jún. 11. 19:51
 1/3 anonim válasza:
A kommunikáció az egyik legfontosabb támpillér bármilyen kapcsolatban. Lehet egyébként, hogy sértődékeny fajta. Ha nem szeretne, kétlem, hogy ennyit érdeklődött volna. Én a helyedben megpróbálnám megbeszélni vele szemtől-szembe, de ha nem sikerül, akkor hagyjad, ha fontos vagy neki, majd megkeres!;) Hajrá!
2015. jún. 11. 19:58
 2/3 anonim válasza:

Az előző rátapintott a lényegre.

Sajnos különösen kamaszkorban gyakori, hogy nem nyílt, nem konkrét, ne megyértelmű a kommunikáció, félelem okán.

Pedig az egyértelmű kommunikáció nem mellőzhető, legalábbis egy idő után. Ti már bőven tartatok ott ,hogy konkrétan kimondjátok egymás előtt érzelmeiteket. Persze dönthetsz úg is ,hogy variálsz, de éppen abból van a baj. Sokan, főleg lányok azt hiszik, ha kaevernekkavarna ka kommunikáciban, az mintha jó volna nekik, mert védettebbnek hiszik magukat ettől. Míg a lányok másik fele pusztán félelemből, önbizalomhiány okán nem mer nyíltan, konkrétan fogalmazni. Vagy mert nem akar kilógni a sorból - a többség ugyanis sajnos nem célirányosan kommunikál, hanem divatból inkább "játssza az agyát" (ami távolság tartó dumának legfeljebb csak ismerkedések elején, meg idegenek, és ellenfelek között volna szerepe).

Jó esetben még 30 éves kora előtt rájön az ember, hogy a menő dumával félreértések sorába gabalyodik az esetben, ha tartalmasabb kapcsolatot szeretne kiépítenihibás a beidegződés, alkaszellem hatására; vagy pusztán önbizalomhiány okán nem tud egyenesen kommunikálni az illető, amikor elmélyültebb kapcsoaltra vágyik.

2015. jún. 13. 21:59
 3/3 anonim válasza:
*falkaszellem.
2015. jún. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!