Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet ezzel a célja?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet ezzel a célja? (többi lent) 16/f

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön. Egy ideig beszélgettünk is aztán chaten egyszer olyat írt amiről az jött le nekem, hogy barátja van(ez nem 100% de nagyon valószínű) van sok fiúbarátja de itt nem valószínű szerintem, hogy arról lenne szó. Ennek két hónapja azóta nem írtam neki nem is dumáltunk viszont most jön a lényeg.. Amikor meglát mindig rám pillantgat ha ilyenkor ránézek, mélyen a szemembe néz meg néha rám is löszön mikor elmegyünk egymás mellett. Mi lehet ezzel a célja, mit akarhat? A válaszokat előre is köszönöm, sokat segítene!

2015. jún. 11. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán menj oda hozzá, és beszélgess vele. Hátha kiderül, hogy tetszel neki. Aztán majd alakul valahogy. Gondolom ha nem akarná hogy felfigyelj rá, akkor nem keresné veled a szemkontaktust.
2015. jún. 11. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit írt?
2015. jún. 11. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk facen és megkérdeztem, hogy mit csinál és azt válaszolta, hogy elment a barátja szóval unatkozik de nemsoká jön haverja. És akkor döntöttem úgy, hogy most még visszaírok neki de már nem írok rá nem akarok bekavarni. Azóta van ez amit fent leírtam. De már nagyon hiányzik az, hogy tudjam mi van vele meg ennyire senki nem jött még be. De itt van ez a kétely, hogy mi van most?
2015. jún. 11. 21:09
 4/6 anonim válasza:

Ezek szerint egyértelműen van barátja? Mármint konkrétan párkapcsolata van a lánynak valakivel, aki lányhoz vonzódsz?

Mert ha ez a helyzet, akkor nem értem, mia kérdés... Ha ez a helyzet, akkor ble kell törődnöd, hogy már van valakije, feltéve, hogy jóban van a párjával, tehát ha NEM szakítófélben vannak, vagy nem más okból, kényszeredetten vannak együtt.

Ha tehát tetszik neked valaki, akinek van egy MŰKÖDŐ párkapcsoalta, akkor le kell mondanod róla - ennyi a megoldás.

Természetesen attól még olykor informálódhatsz, hogy éppen nem szakított-e a párjával, mert akkor máris van esélyed nálad.

Haverkodni meg elvileg bárkivel lehet! Olyannal iks, aki épp kapcsolatban van. Tehát ahverkodhatsz vele.

De kérdés az, hogy mi a konkrét célod. Ne akarj délibábot kergetni. Tudom, h kamasz korban még illúzióban él az ember - közületek sajnos sokan még nem vagytok tudatában ennek, de én is ilyen kamasz voltam, sőt, velünk, felnőttekkel is előfordul.

Szóval csak azért haverkodj valakivelm, mert haverként vágysz rá. Ne azért, h megszerezd mint párt.

És ne pusztán baráti céllal közeledj ahhoz, akihez nemileg vonzódsz, hanem legyél célirányos: éreztesd a kiszemelttel, hogy mint párjelölt vonzódsz hozzá!

De ha jól értelek, a te esetedben akihez vonzódsz, már van valakije. Úgyhogy felejtsd őt el ,ez a leghasznosabb. Tudom, könnyű mondani, de elsiratod magadban hetek, hónapok alatt, és kész. Ez van. Próbálj más lányokkal is ismerkedni. Amelyik tetszik, afelé eszerint közeledj. Aki nem tetszik, csak havernak akarod, afelé meg aszerint közeledj. Beszélgess, ismerkedj lányokkal , fiúkkal, kik felé haverilag, ki felé meg párkapcsolati céllal - nem kell túlspirázni a dolgokat. (Persze olyan személyekkel ismerkedj, akiket méltónak érzed magadhoz valamilyen szinten.)

Tudom, amikor viszont már szerelmes az ember, akkor nehezebb észnél lenni, de olyankor is muszáj, amennyire csak sikerül...

2015. jún. 13. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

4-es

Pont ezért is nem írtam neki és nem kerestem a társaságát, hogy ne kavarjak be. Viszont ez alatt a 2 hónap alatt szint minden alkalommal amikor egy légtérbe voltunk rám pillantgatott és amikor odanéztem mélyen a szemembe nézett szinte felfalt a szemeivel. Meg az utóbbi időbe volt olyan i, hogy jött szembe és köszönt is úgy, hogy előtte nem. Egy értelűen nem tudtam eldönteni, hogy van-e barátja mert ez az egy szó volt amiből leszűrtem, amikor beszéltünk nem említette, közös képek sincsenek közzétéve és suli után se láttam, hogy várta volna valaki akár néha néha. Ezért nem tudom, hogy mit tegyek mert volt sok lány aki bejött voltak olyanok is akik még jobban, de ennyire még senki.

2015. jún. 13. 22:29
 6/6 anonim válasza:

Szia, a négyes vagyok.

Hát akkor tisztázd vele. Ilyen egyszerű.

Egyébként az a verzió se kárt, hogy van valakije, és egyúttal hülyít téged. De lehet tök más verzió is a realitás... Épp ezért javaslom, h tisztázd vele. A kommunikáció az egyik legfontosabb az emberi kapcsolatokban, és konkrét ,egyértelmű módon tedd.

Ez nem azt jelenti, h a metakommunikációnak ne lenne jelentősége, csak azt, h ami fontos, azt nyíltan és konkrétan mondjátok ki egymás előtt. Ha ő nem hajlandó erre, akkor jobban teszed, ha nem létesítesz vele (közelebbi) kapcsolatot. Aki nem nyílt XY személlyel, az max haverságra jó XY számára, vagy arra se.

Más kérdés, ha félénk vagy a csajokkal, az esetben haverkodj, beszélgess sokat lányokkal, hogy szokd a közelségüket.

2015. jún. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!