Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nekem amúgy tetszik, de eddig nem vettem rajta észre hogy én is bejövök neki. De mostanában egyre többször nézeget , meg sokszor csak úgy rám néz. Jelenthet ez valamit?? De emellett van egy lány akivel szerintem elég jóba van, ölelgetik egymást meg ilyenek, de azt általában a csaj kezdi. Szóval szerintetek lehetséges hogy tetszek neki??2015. jún. 11. 16:48
1/1 anonim válasza:
Én is meg szoktam ölelni a lány barátaimat és egyik sem jön be úgy. Szerintem kezdeményezz vele beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!