Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért olyan távolságtartóak velem szemben?
Figyelt kérdés
Az idősebb asszonyok/nők szerint jóképű vagyok, én viszont nem tartom magam annak, a korombeli lányok kerülnek, kevés lány ismerősöm van, viszont ők nem az eseteim, itt nem feltétlen a külsőre gondolok. Belsőre meg egyébként rendes, segítőkész, megértő vagyok, viszont a tekintetem sokak szerint gyilkos. Ez lehet a probléma? Pedig tényleg nagyon kedves vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy papucs lennék vagy ilyesmi, van önálló véleményem.2015. jún. 11. 11:19
1/10 A kérdező kommentje:
19/F
2015. jún. 11. 11:23
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs, csóró vagyok...de tudom, hogy vannak még olyan lányok, akik nem a pénzre mennek.
2015. jún. 11. 11:49
4/10 anonim válasza:
Vannak olyan lányok még, ne félj. Ez nem attól függ, hogy milyen évet írunk, egyéniségtől függ, hogy le lehet fizetni pénzzel, avagy sem. (a munkát ez ügyben kivételnek tekintem) De mit kell aggódni azon, hogy most kedvelnek e vagy sem? Még csak 19 éves vagy, előtted még az élet. Bár ezt az érzést nem tudom elfeledtetni veled. Gondolj inkább arra a szerencsétlen emberekre, kik 50 évesen is az anyjánál él. Na az lenne ciki, nem ez. ;)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem a plázacicákra hajtok.
2015. jún. 11. 11:56
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a viselkedéseddel van a gond "szerint jóképű vagyok", "lányok kerülnek". Legalábbis ez alapján, hiszen lehetsz te a legjóképűbb fiú, ha nincs közös témátok, akkor azért elég nehéz közeledni feléd (vagy az is lehet, hogy 20-30 éve más volt a férfiideál.
Szerintem az valamilyen szinten működik, hogy megfigyeled, hogy azok a lányok, akik tetszenek, miről szeretnek beszélgetni, és egyszer-kétszer beszállsz a beszélgetésükbe, ha épp a közelben vannak.
Még sose hallottam olyanról, hogy gyilkos lett volna valakinek a tekintete :D tudsz példát mutatni?
Amúgy azt gondolom, hogyha valakivel jobban megismerkedtek, akkor az ilyeneket (minthogy nagy a szája vagy gyilkos a tekintete vagy túl magas) egy idő után nem veszed észre rendszeresen.
7/10 A kérdező kommentje:
"Az idősebb asszonyok/nők szerint jóképű vagyok, én viszont nem tartom magam annak"
2015. jún. 11. 14:30
8/10 A kérdező kommentje:
A gyilkos tekintet kb. olyan, mint Hitman-é. :D
2015. jún. 11. 14:38
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként zárkózott természetű vagyok, de barátságos.
2015. jún. 11. 14:56
10/10 anonim válasza:
Mert csak az idősebb nők szerint vagy jóképű (vagy ők is csak kedvességből mondják), a korodbeliek szerint nem. Az is nagy hátrány, hogy rendes, segítőkész és megértő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!