Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a zenetanáromba. Ő 26 én 13 éves vagyok. Neki nincs barátnője se felesége. Mikor bejön órára mindig rám néz és elpirul. Sokszor uy kösuön nekem hgy szia szivem ilyenkor én nagyn elpirulok. Sehitsetek. Kell nekem a pasi. Mit tegyek?
Az lehet hogy 17-nek nézel ki, de hogy agyilag 10vagy az is tuti.
Már csak a helyes írásod miatt is, de persze tudom telóról vagy és siettél :,DDD
Amúgy tipikus buta p-csa vagy, 25éves palid volt, nem keverted össze a bébi szitterrel?
és ha szabad tudni mikor, 11évesen volt ez a lamúr?
Menj szépen iskolába és figyelj oda órán.
nincs gyerekkorod kb. grat a szüleidnek. :D inkább járjál sportolni meg tanulj, meg foglald el magad 14 évesnek való dolgokkal.
a tanárod tuti nem akar komoly kapcsolatot
1: jó nagy ribi vagy, apakomplexussal
2: ne legyél büszke rá, hogy 25 éves pasid is volt. gondold már el, mit akarnak egy KISLÁNYTÓL (igen, az vagy, de tudom érettebb a korodnál) egy felnőtt értelmes férfi? semmit. max szexet, de egy igazán értelmes felnőtt szóba se áll kis csitrivel
3: 13 éves vagy, még büntetendő lenne, ha lefeküdnétek
Persze 17 nek nézel ki, de a 17 éves lányok meg 22-nek?
Szerintem elég kamu a kérdés.
Persze rád néz sőt fel is áll neki minden 13 éves kislányra és fülig belédzúgott...
Szép álomkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!