Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, Fiúk! Lenne egy...

Lányok, Fiúk! Lenne egy kérdésem: 1. Fiúk nektek bejön ha a lányok combja között rés van? (mert nekem sajnos nincs és szeretnék valahogy, de ez most nem lényeg) 2. Lányok ti erről mit gondoltok? (Lány vagyok :D)

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 16:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
Fura kérdés:D szerintem annak van rés akinek nem annyira vastag a combja,vagy talán lúdtalpas,de ez nem biztos :D.lány vagyok.
2014. nov. 19. 16:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Jaa. :/
2014. nov. 19. 16:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és lúdtalpas, úgyhogy ebben lehet valami, egy valódi szakadék van a két lábam között (:D) de szerintem annyira nem szép. Mármint ha megnézed az ilyen divatrajzokat meg hasonlókat, azokon mind összeér az amúgy vékony nők combja, meg úgy az egész lábuk, és attól tűnnek olyan nőiesnek. Abban meg biztos lehetsz, hogy a fiúk nem a combod közötti rést fogják nézegetni.:)
2014. nov. 19. 17:03
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. nov. 19. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Azt tartják, hogy az a helyes, ha a lánynak szél süvít a combjai között.
2014. nov. 19. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Tök mindegy, egy lány sem ettől lesz szép... teljesen lényegtelen. Az a fontos, hogy formás, vékony, sportos teste legyen, ne lusta elhanyagolt.
2014. nov. 19. 17:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérlek, kérlek Magyarországon ne terjedjen már el ez a thigh gap mánia.. Semmi értelme nincsen.

Aki tud angolul annak hasznos lehet: [link]

Ez a combrés pedig a csípőcsontod szélességétől függ. Nem tudsz rajta változtatni. Max. ha csontsoványra éheztetnéd magad akkor lehetne. Hidd el nem érdemes ezzel foglalkozni, a fiúkat ez nem érdekli.

2014. nov. 19. 17:40
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Most komolyan ilyen szeretnél lenni? Hidd el, nagyon csúnya, a fiúk többsége nem hiszem, hogy az ilyen deszka lányokra bukik! Nem kell mindig a divatot követni...

26f

2014. nov. 19. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
8%

26/F

Akit linkeltél az testileg egy bomba nő!

Igen, ez a rés bejön a fiuknak.

2014. nov. 19. 18:15
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Ez bomba nő? Fiúnak is elmenne így, ruha nélkül. Ettől függetlenül persze biztos szép.
2014. nov. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!