Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esélyem hogy újra egy pár legyünk?
Figyelt kérdés
Kb fél évvel ezelőtt volt egy barátnőm akit nagyon szerettem és erre már csak akkor jöttem rá mikor szakítottunk azóta lett egy új barátja de a hátam mögött folyton engem beszél ki érdekli hogy mi van velem mi történt velem van egy barátom aki most jóba lett vele és ő is azt mondja nagyon utál és hogy már semmi esélyem de szeretném ha lenne valami még köztünk2015. jún. 9. 12:09
1/3 anonim válasza:
Hulye egy csajod volt az biztos. Egy egesz szinskala...👌
3/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak azért utál mert valamivel megbántottad de igazából szeret. Beszélj a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!