Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és elég érzékeny vagyok, filmeket sírok, ha megbántanak persze amikor komolyan fáj, mármint lelkileg valami és jól esik sírni ez nagyon kiábrándító és gáz?

2015. jún. 8. 22:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem, ha nem mindenki szeme láttára sírsz.
2015. jún. 8. 22:24
 2/11 A kérdező kommentje:
jó, ez természetes, hogy senkinek se mondom el és senki sem látja.
2015. jún. 8. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem :)
2015. jún. 8. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
már egyszer feltetted ezt a kérdést :)
2015. jún. 8. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

nem, nem gáz, van esélyed nálam

18F

2015. jún. 8. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, te a sírással dolgozol fel dolgokat, így könnyebülsz meg.

A mi kultúránk olyan, ahol nem igazán reklámozzák azt hogy a férfiak sírjanak, ha belegondolsz, már kisgyerekkorban is azt mondják ne sírj katona dolog. Ugyanakkor ha megnézel egy dél-amerikai sorozatot, mexikói szappanoperát, ott szinte természetes hogy a férfiak sírnak, nekik ilyen a kultúrájuk.

Szóval nem kell szégyelned, de ne is nagyon hangoztasd.

Amugy én is ilyen sírós vagyok, bár lányoknál ez nem szokott fura lenni.

20/L

2015. jún. 8. 23:17
 7/11 A kérdező kommentje:
értem, köszi a válaszod! :)
2015. jún. 9. 00:50
 8/11 Mentifantezsvér ***** válasza:
Attól függ, ha hisztis vagy és mindenen elsirod magad mert megsértenek éppen akkor az elég gáz, de ha átlagos fius a viselkedésed de néha elsirod magad nincs azzal semmi gond. Én például nagyon sokat sirok filmeken (21 L) és ha a barátom is sirna rajtuk akkor kevésbé érezném magam hülyén :D
2015. jún. 9. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:
20F én is sírok filmeken meg egyéb dolgokon is romantikus típus vagyok barátnőmnek nagyon tetszik.És szerintem nem probléma.Mondjuk azért ne bömbölj mint egy csecsemő :D
2015. jún. 9. 04:42
 10/11 anonim ***** válasza:
egyébként ő meleg, Mourey a neve, és már tett fel meleg kérdést
2015. jún. 9. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!