Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mi van?! Baratsag...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi van?! Baratsag de lehet tobb?

Figyelt kérdés
Hetvegen a szüleim elmentetek ketten es engem egyedul itthon hagytak a lakásba. Este átjött egy srac akivel mer 1 honapja szo szerint ejjel nappal beszelek. Es nagyon edes esténk volt.mde nem tudom hogy most mivan. Osszebújva aludtunk el. Simogatott folyamatosan es fogtuk egymas kezet. De szerintem neki nem jelentett semmit. De nem volt se csók se szex es be sem próbálkozott. Próbálkoztam azzal ha kibújok a kezei kozul akkor is visszahúz-e. Es igen. De nem tudom hogy bejovok e neki vagy nem. Kerek mindenkit írja le az oszinte véleményét ezzel kapcsolatban. Es meg az a baj hogy en ugy erzem hogy megváltozott a kapcsolatunk... Rákérdeztem milyen volt es azt válaszolta mint eddig mindenkivel... Nem tudom mi tevő legyek 16/L 20/F

2015. jún. 8. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
már mint mi milyen volt??
2015. jún. 8. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat arra akartam kitérni higy jelentett e neki valamit de végül annyira rosszul jott ki hogy az lett belole hogy poénosan meg lett kérdezve milyen volt osszebújva aludni....
2015. jún. 8. 17:48
 3/3 anonim válasza:
Ez már több,mint barátság.
2015. jún. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!