Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbikus rocker lanyok veletek nem bannak szinten lenezoen az emberek? 14/l/b
Leszbikus rocker lanyok?
Ilyenek vannak a valosagban is? :)
Ha egy 14 éves a szexualitását tolja az orrom elé egy Arch Enemy koncerten, lekoptatom. Mindegy, h milyen beállítottságú.
De tudom jól, h ez előző énekesük leszbikus.
Én egyzerûen nem mondtam el senkinek a biszexualításomat a közelebbi barátaimon kívül, a rocker stílusomat pedig nem tagadom, és nem is tudnám.
16/l/b
Kit érdekel mások véleménye? :D
Ki/lenéznek? Nézzenek. Most szégyelljem el magam,amiért imádom a rockot? Kiskoromban az óvodában megkérdezték, hogy melyik dal a kedvencem.. Vártak ilyen kiskacsa fürdik-et stb
,én meg rávágtam, hogy AC/DC-tol ez meg az.
Mindenki olyan zenét hallgat, amilyet akar, amitől jobban érzi magát, amin ki tudja tombolni magát, amin sírni tud, ami kedves számára. Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik az alapján ítélkeznek, hogy xy milyen zenét hallgat, "mer' a büdös rokker". Mivel jobbak/rosszabbak azok az emberek, akik rappet,akik popot, akik operát hallgatnak? Semmivel..
A szexuális beállítottsághoz szerény véleményem szerint maximum két embernek van köze. Az egyik én vagyok, a másik az a személy, akit megszeretnék kapni. Nem tolom mások arcába, de ha megkérdezik nem tagadom.Szerintem nem bántok senkit azzal, ha szeretek. 18/B/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!