Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak meg akart dugni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak meg akart dugni?

Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel sose beszéltem, mert barátnője volt nagyon sokáig. Most szakítottak két hónapja. Egy szórakozóhelyen találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni, majd elhívott magukhoz inni és beszélgetni. Végül megcsókolt, és kérdezgette, hogy voltam e már fiúval. Utána mondtam, hogy nem, és nem most szeretném elveszíteni, hanem kapcsolatban. És kérdezte, hogy mi lenne akkor, ha járnánk? Mondtam, hogy akkor hívjon el valahova másnap, és akkor elhiszem. Ezután még próbálkozott, de elutasítottam. Másnap tényleg írt, de azt, hogy tudja, hogy én nem vagyok rib@anc, és a közeljövőben nem tudna a volt barátnője miatt egy hosszabb kapcsolatba belefogni... de mondta, hogy beszélgessünk, és lesz valami, csak nehéz neki feldolgoznia még a történteket. 18L és 19F
2015. jún. 7. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A tovabbi dolgaibol fog kiderulni szt:)

De szt ja:/

2015. jún. 7. 21:52
 2/3 anonim válasza:
Egy fiúnak nem nehéz feldolgozni egy szakítást :D később kiderül mit is akar, de már az elején elég nyíltan a tudtodra hozta :) 24f
2015. jún. 7. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak azt
2015. szept. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!