Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják? .
Amikor látom hogy valaki az egyik lánnyal szakít 2 nappal utána meg mással jár és mikor olvasom hogy az egyik lánynak tetszik ez a fiú, de a másiknak is ezért vége szakad a barátságnak aztan az egyik osszejon a fiúval es szakít vele.... Stb. Stb
Akkor én ledöbbenek hogy hogy a francba megy ez nekik ilyen jól...
Nekem még barátnőm sem volt mert nem merek kezdemenyezni senkinél az önbizalom hiány miatt...
Hogy a fenébe megy ez nekik ilyen könnyen??
Tudom én vagyok a foreveralone és a fenti lenne az igazi élet, de nem tudom mit kellene tennem hogy nekem is legyen barátnőm.... 16/f
nem a fenti az igazi élet :D ha ez a vágyad előre szólok hogy normális barátnőd nem lesz. az mióta jó dolog h barátságok mennek tönkre meg 2 napos kapcsolatok? mire jó ez? már ne is haragudj.
legyél kedves az adott lánnyal, beszélj vele írj neki, érdeklődj iránta, add önmagad. nem kell semmit se megjátszani. ja és ne dobd 2 nap után egy másikért :)
Rosszul fogalmaztam meg azt a részt.
Nem arra vágyom amiket leírtam.. Hanem azok szerint akik ezt csinaljak az ez az igazi... Szerintem nem..
Én nem dobálni 2 nap után hanem 1 lányt szeretnék magam mellé sokáig.
* Én nem dobálni akarom a lányokat 2 nap után...
Ezt is rosszul írtam.. :D
Az mindjárt más :) ez esetben elnézést kérek.
A lányok szeretik ha egy fiúnak jó illata van, ha odafigyel rájuk, megleped valamivel vagy kedveskedsz neki mint már mondtam. Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!