Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nekem jelenleg van barátnőm 1 éve.. de van egy másik lány aki nagyon hiányzik ( tetszett stb).. 2-3 éve beszéltem vele utoljára.. és valami miatt az idő múlásával, ' el avult' a kapcsolatom vele szóval nem haragba szakadt meg a kapcsolatunk.. mai napig köszönő viszony van közöttünk.. illetve ma a névnapomon..felköszöntött persze csak facebook-on de ettől függetlenül jo érzés volt hogy ennyi idő után is eszébe jutottam.. és nem tudom mit csináljak, írjak neki, vagy ne? Félek rá irni hogy mit reagálna..vagy nem tudom..meg ugye itt van barátnőm aki félre értené a dolgot..mert neki elmeséltem hogy tetszett..és úgy érzem hogy jelenleg is tetszik.. és bnőm kiakadna ha megtudná hogy ha írnék neki..vagy találkoznék vele.. ezért kérem a segítségeteket, hogy mi a veleményetek, mit csináljak?!

Csak normális válaszok érdekelnek.

F

2015. jún. 6. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ember! nem lefekszel a csajjal, hanem rairsz! mitől akad ki a barátnőd? De sztem tisztazd le magadban, hogy melyik lány tetszik, mert nem csak a filmekben van az, hogy mindkettő kidob a vegen... 😉
2015. jún. 6. 21:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Féltékenység?!:D

Nincs mit letisztáznom, mert a szerelem és a ' tetszés' nem ugyanaz, szerintem. És tudom hogy ki tetszik és kit szeretek.

Köszi a választ.

2015. jún. 6. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!