Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, pasizási tanácsok?
Figyelt kérdés
15 vagyok. És lány.2015. jún. 6. 20:59
1/5 anonim válasza:
Írd ki ide hogy fiút keresel! Garantált siker.
2/5 anonim válasza:
#1 tökéletes válasz! csak kibannolják társkeresés miatt. Am hogy demoinstráljam az első kommentelő tanácsaát: Írj nekem!
3/5 anonim válasza:
Pasit találni még nem nehéz, megtartani annál inkább. Meg attól függ, milyen kapcsolatot keresel. Ha agytágítást akarsz, írd le privátba bővebben, hogy milyen tanácsra vagy kíváncsi, erről így regényeket lehetne írni. 16/L
4/5 anonim válasza:
csak magad kell adni és vedd úgy mint ha barátnőddel beszélnél aztán egyre jobban belemerültök
5/5 martinkai120 válasza:
ne legyél csúnya
amugy én mindig megtetszik egy lányt és azt megszerzem (ha tudom) de igy egy "pasit " nem igazán lehet felszedni 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!