Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első séta! Tanácsok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első séta! Tanácsok?

Figyelt kérdés

Ma fogok először elmenni sétálni a szerelmemmel. Nagyon félek mert sajnos nem vagyok túl bőbeszédű és félek attól hogy nem fogunk tudni beszélgetni. Miről kéne beszélgetni és hogy mondjam meg neki hogy szeretem esetleg meg kérdezhetem hogy lesz-e a barátnőm vagy megcsókolhatom?

Én 14 éves vagyok ő 13

2015. máj. 28. 15:28
 1/2 2-es vagyok ***** válasza:
76%
Hát, a csókot ne erőltesd, az helyzetfüggő... meg úgy az egész is :D Ezt így előre nem tudod letervezni :) Menj el, ha ciki lesz, meg csönd, akkor ez van xD Fiatal vagy még, semmi nem fog történni ha ez nem jön össze :) Tanulsz belőle
2015. máj. 28. 15:30
 2/2 anonim válasza:
100%
Szerintem egyelőre ha ma találkozol vele , és tényleg szereted és jól kijöttök, akkor még ne tudasd vele , hogy te tényleg szereted és hogy legyen a barátnőd!? Ez a lánynak szerintem elsőre nagyon hirtelen jönne és azt gondolom nem akkarod hogy-e miatt ne jöjjön el egy második alkalomra. Én szerintem a 3-ik találkozón mondanám el neki hogy tényleg szeretem.
2015. máj. 28. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!