Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyam találhatnám meg ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyam találhatnám meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Ma utaztam a vonaton és felfigyeltem egy hosszú természetes vörös hajra ( nagyon imádom a vörös hajú lányokat, bolondulok értük).

Őt néztem mindaddig amíg meg nem érkezett az unokabátyám (kalauz)...

Szegény lánynak nem volt jegye mert előtte 2 en álltak sorba és közben jött a vonat. Kért jegyet a kalauztól, de nem adott neki pedig elmagyarázta felnőttesen hogy mi történt (nem bunkón elküldve a kalauzt hanem nagyon normálisan) és a következő megállónál leszállította... Nem értem mi ütött belé mert ő toleráns az utasokkal és én nagyon rosszul éreztem magat hogy egy ilyen szimpatikus édes lányt leküldött :(

Szeretném valahogy őt megtalálni és adni neki bocsánat kérés képpen egy tábla csokit és egy szál virágot mert nagyon szimpatikus lány volt.

De nem tudom hogy honnan jött. :( Csak a város nevét hallottam és soha nem láttam még őt.

Semmi ötletem nincs azon kivul hogy egész nap azon az állomáson figyelek ahol ő felszállt. :/

Annyira rosszul érzem magamat hogy ezt tette vele. :(

16/f

2015. jún. 5. 10:21
 1/5 anonim válasza:
De ha az unoka bátyjád volt a kalauz miért nem mentél oda és mondtad neki, hogy a lány veled van és akkor nem szállítja le és akkor a lánnyal is jobban megtudtàl volna ismerkedni. 16/L
2015. jún. 5. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mit kéne tennem... Így utólag megbántam hogy semmit sem tettem, de már késő :(
2015. jún. 5. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
De részben emiatt is hibásnak tartom magamat mert tehettem volna érte, de hirtelen nem tudtam mit kellene.
2015. jún. 5. 10:57
 4/5 opened paradise ***** válasza:

Elsőnek igaza van.

Illetve ő általa meg is tudnád találni talán.

Legközelebb beszélhetne vele,vagy valami.

Bááár...gondolom már nem szívesen tenné ezt meg a lány :D

2015. jún. 5. 11:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem nagy az eséllye akkor :/

Miért voltam ennyire töketlen...

Szeretek más embereken segíteni és ahol tudok oda megyek, de most lefagytam hogy hogy képes ezt tenni vele, főleg azzal a lánnyal aki tetszett és nem tudtam cselekedni :(

2015. jún. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!