Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem foglalkozik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik velem?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, az erintett fiu 18, aki az egyik, ha nem a legjobb baratom. Nekem nagyon tetszik, ezt sose tagadtam, es neki sem voltam kozombos azthiszem, de volt barátnője, több mint 2 éve. Viszont az utobbi par honapban ugy ereztem, hogy kozeledett felem, mashogy, tulleptunk bizonyos hatarokat, olyanokra gondolok, hogy smaroltunk (igaz, reszegen, de akkoris) ha o ki volt, en "megvigasztaltam", ez forditott esetben is igy volt (ne gondoljatok semmi olyanra, csak egymas tamaszai voltunk, tehat ilyenkor siman elofordult, hogy az ejszaka kozepen atjott hozzam, itt aludt, olelt, simogatott,stb..)

Viszont ket hete szakitottak. (Nem volt eleg idejuk egymasra, a lany videki, valami ilyesmi volt az indok. Es a srac szakitott) Es hat amit honapok ota csinalunk, gondoltam, hogy azert erdeklem ot, mint lány,ehhez kepest egyaltalan nem keresett, SEMMIT nem beszeltunk miota szingli. Lehet r.ibancozni, de ennel tobbet vartam, foleg hogy nem egyszer mondta nekem jozanon is, hogy "a legnagyobb boldogsagom hogy az eletem resze vagy" meg ilyenek... Azt nem hinnem h megrazta a szakitas, mert amikor velem volt, akkor nem igy tunt. Igazsag szerint arra szamitottam, hogy sima ugy lesz, osszejovunk es minden happy lesz... :( Szerintetek mi tortenhetett, miert csinalja ezt?

2015. jún. 2. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
V.Á.R.J.M.É.G!
2015. jún. 2. 22:52
 2/2 anonim válasza:
Adj neki időt, szerintem még nem lépett túl teljesen a lányon. Nem akar még ilyen hamar kapcsolatot ami szerintem érthető.. Vagy veled nem akarja elrontani a barátságot.
2015. jún. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!