Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
...az exemnek, hogy azert szakitottam vele, es azert sem megyek vele moziba, mert egy gyoker, ostoba, keptelen helyesen irni, allandoan okoskodik, beleavatkozik masok dolgaba, es ezt viszonylag kulturaltan?2015. máj. 31. 17:36
2/9 anonim válasza:
Körülbelül így. :D Mutasd meg neki ezt a kérdést! :D
4/9 A kérdező kommentje:
De ahhoz irnom kene egy bovitett kiadast.. es meg nem is telt le a 30 perc..
2015. máj. 31. 18:01
6/9 A kérdező kommentje:
Nem David vagyok, de meg fiu sem...
2015. máj. 31. 18:14
7/9 anonim válasza:
Miért kellene magyarázkodnod. Annyit mondasz, hogy rájöttél nem illetek össze...aztán kész. Nem kell egyből megalázni.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez a szakitas mar regi ugy, de most az lett a hobbija, hogy engem zaklat...
2015. máj. 31. 18:17
9/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy te ezt lezártad és nem is akarsz tőle semmit...és ha ilyen céllal képes csak írni, akkor inkább ne is írjon.
Nem kell haraggal elválni, csak simán lekoptatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!