Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy szeretem?
Ilyenkor hasznos, ha végigszenvedsz néhány romantikus filmet/animét/mangát/sorozatot.
A szerelmi vallomással vigyázni kell, mert ha esetleg ő nem érez úgy irántad, az a barátságotok kárára is mehet. Viselkedj vele úgy ahogy szoktál, csak legyél kicsit közvetlenebb. Hogy ne legyen nagyon feltűnő, kicsit színészkedhetsz is: elvigyorodsz/elneveted magad, és lesimítod a haját, akkor azt fogja hinni, hogy felállt a haja. Szívathatod, viccelődhetsz vele, és ha bedől neki, vagy komolyan veszi, borzold össze a haját (ne nagyon, mert néhány lány nagyon érzékeny erre). Vagy amikor aznap először találkoztok, és ő nem vesz észre karold át a nyakát (úgy értem valahogy így: [link] mondjuk itt pont a lány karolja át a srácot), és mizuuu-z egyet :D De ezekkel vigyázz, ha nem illik a személyiségedhez ne nagyon próbálkozz velük, mert túl feltűnő lesz.
Figyeld a reakcióját! Elpirul, beharapja az ajkát, félrepillant, elakad a lélegzete (ez nem mindenkinél hallatszik, de nálam például határozottan igen) stb. Én most csak magamból indultam ki, de nem ismerem a lányt, ezért nem tudom, hogy ő hogyan reagálna, vannak, akik nem pirulósak vagy ilyesmi. De ha érez valamit irántad, akkor egy kicsit biztos zavarba jön. Ezt meg a fiúk általában észreveszik (itt se mindenki.....)
Köszi aaz eddigi válaszokat, főleg az utolsónak! :))
Amugy kifelejtettem a kérdésből: az én korom 16/F, a lányé pedig 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!