Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez barátnőnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez barátnőnek mondható?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem is és a barátnőmnek is tetszik mindig beszélgetjük hogy milyen helyes. És most a barátnőm elkezdett vele beszélgetni és a pofámba dörgöli hogy milyen helyes és hogy jó arc meg minden és közbe tudja hogy nekem is tetszik és mégis ezt csinálja. Már nagyon elegem van belőle azt hiszi magáról hogy olyan szép és a teste egy nulla, állandóan csak a pasikról beszél és mindenkit kritizál és válogatja a pasikat és egynap kell neki másnap meg nem és azt hiszi minden fiút megkaphat akit csak akar pedig egyszer pofára fog esni de nagyon.szerintetek mit csináljak?
2015. máj. 27. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
nem ő minden csak nem barátnő
2015. máj. 27. 23:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod igen igazad van teljesen
2015. máj. 27. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát... már nem azért, de te sem vagy valami jó barátnőő, ha így fikázod. Nekem eszembe se jutna ilyeneket írni (írni... még gondolni sem) egyik barátnőmről se. Jól összeilletek "barátnőddel".
2015. máj. 27. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ő ilyen veled, te neked meg ez a véleményed róla. Nem lesz ez hosszú barátság... Szerintem hanyagold, az ilyeneket én is szoktam :)
2015. máj. 27. 23:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. máj. 28. 06:51
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátságok néha véget érnek, ha tudja, hogy neked is tetszik, akkor csak örülne, hogy sikerült olyan helyzetbe hoznia, hogy neked erre fel kell hívnod a figyelmedet. Keress más barátnőt.
2015. máj. 28. 12:37
 7/9 segítek egy kicsit válasza:
haggyad... majd a fiú ott hagyja és akkor legyél újra a barátnője. mert az a legnayobb gesztus amikor szemétkedik veled, rosszul jár, de te kedves leszel újra vele és akko rájön mekkorát hibázott és tényleg elválaszthatlanok lesztek egymástól. :)
2015. máj. 28. 13:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jól esett de a barátnőm sajnos mindig ilyen volt nem fog változni de viszont most kicsit örülök hogy a fiú ma elutasította és most pofára esett a barátnőm mert úgy tűnik annyira mégse szép :)
2015. máj. 28. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:

#4 -es vagyok...

Nem tudom miért lettem lepontozva, mindenesetre köszönöm! :D

2015. máj. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!