Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira tetszik mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg tetszedt egy fiú nagyon tetszik de mèg egyszer találkoztam vele ès köszönt ès ennyi volt. Melesleg apunak a barátjának a fia. De az a baj hogy ő 4 èvvel idősebb (èn 14 ő 18). Fèlek akár facebookon is rá írni, mert a barátiköre is olyan nagykèpüek. A barátnöim avval biztatnak, hogy majd pár èv múlva több esèlyem lesz .
2015. máj. 26. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
ne hallgass a barátnőkre tégy belátásod szerint
2015. máj. 26. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom de a fiú szerintem kapna egy korú sokkal szebb barátnőket
2015. máj. 26. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:
:(
2015. máj. 26. 17:16
 4/5 anonim válasza:
100%
Ha én 18 éves fiú lennék, szerintem nem 14 éves lány társaságára volnék kíváncsi. Neki már más elképzelései vannak a kapcsolatokról, amilyenek Neked viszont még inkább ne legyenek.
2015. máj. 28. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Ő már felnőtt. Te még gyerek vagy. 4-6 év múlva lehet max esélyed nála.
2015. máj. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!