Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl "tutyimutyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl "tutyimutyi" voltam?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott,hogy elég tapasztalatlan vagyok a lányok terén. Szűz vagyok,csókolózni sem sokszor csókolóztam. Nem vagyok egy ilyen bátor,nőfaló egyéniség,önbizalmam sem nagyon van.

Néhány hete azonban megismerkedtem egy lánnyal.

2 Barátommal egyik este egy bárban sörözgettünk,amikor belépett 3 csaj. a 3 csajból kettőt ismertünk,régi "barátok". Viszont a harmadikról foggalmunk sem volt,hogy ki lehet,de nagyon gyönyörű volt. Nem volt több 15-16 évesnél,de mégis nagyon dekoratív,szép lány volt. Elég csendesnek tűnt,nem nagyon szólt senkihez,és én sem mertem hozzá. Viszont láttam a barátaimon is,hogy igencsak megbámulják ezt a hölgyeményt.

Telt az idő,iszogattunk,és úgy gondoltam hozzá kellene szólnom,de nem tudtam mit. Szerencsére amikor lehúzott 1 rövidet láttam,hogy fintorog. Megkérdeztem,hogy nem volt jó? Ekkor viszonylag elkezdtünk beszélgetni,de szégyenlős volt a társaság előtt. Ezután gyakran akadt össze a tekintetünk. A hely lassan bezárásra készült,és eldöntöttük,hogy maradunk még,veszünk vmi piát és kint egy parkban,úgy is jó idő van,iszogatunk még. Itt azonban megnyílt,a barátnőihez sem szólt egy szót sem,én sem a többiekhez,így ketten elvoltunk. Majd egyszer csak átkarolt,és nagyon meglepődtem,gondoltam biztos be van piálva. Hát én is átkaroltam stb stb

És először ilyen tök visszahúzódónak tűnt,majd mikor mentünk hazafelé,megfogta a kezem. Ez túl fura volt számomra,hogy gyakorlatilag rám mászott,mikor előtte meg sem mert szólalni,ráadásul nem is vagyok helyes srác,mégis egy ILYEN csajjal alakul valami. Elköszöntünk,és akkor visszahallom a barátnőitől,hogy azt akarta,hogy lekapjam. Nekem ez ott eszembe se jutott,hogy lekapjak valakit,akit 2 órája sem ismerek,mert egyszerűen nem gondoltam,hogy ennyire "egyszerű". Mikor legközelebb találkoztunk hozzám sem szólt,le sem szart,flegma volt,pedig elvileg bejöttem neki.

Ez most akkor WTF???

Én voltam túl "balfék" vagy pedig ő egy kicsit fura?

15F

2015. máj. 26. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te teljesen természetesen viselkedtél, gondolom ha lekaptad volna akkor meg az lett volna a baja. Ez nem tutyimutyiság, csak nem olyan fiúra vágyik mint amilyen te vagy. Pár év múlva majd értékelni fogja ha nem viszed ágyba mihelyst látod hogy egy kicsit ki van pirulva a piától.
2015. máj. 26. 15:45
 2/4 Sütikee03:') ***** válasza:
62%
Iszogattok 15 évesen! Bravó!
2015. máj. 26. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

15 évesen még én is mellőzném az iszogatást, bár ... 21. generáció, szóval mind1.

A történethez hozzá szólva; Nem tettél semmi olyasmit, ami rossz lenne, vagy nem is tudom.. Ha a barátnőinek pedig azt mondta amit, akkor szó szerint sz*rd le. Az ilyennel nem éri meg foglalkozni, mert valószínűleg pletykás. Nem úgy mondom ezt, hogy biztos, de ha ilyet képes hazudni, amikor ő is félénk, meg te is, hát.. Amúgy kérdésre válaszolva, inkább ő a furcsa.

2015. máj. 26. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:

nem voltunk részegek,és nem járunk rendszeresen.

1-1 sör és 1-1 rövid. ennyi:) inkább a társaság miatt járunk.

2015. máj. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!