Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elutasítanátok egy srácot csak azért, mert 1-2 cm-rel alacsonyabb?
Ha minden egyéb rendben van, nem :)
16/L
158cm magas vagyok ..amúgy is, azt szeretem, ha bô 10centivel legalább magasabb, de ha
egy nálam nem fiatalabb srác alacsonyabb, mint én akkor nem tudnék úgy ránézni....tekintve hogy törpe lenne...
Nalam is fontos hogy magasabb legyen mert en eleg magasnak szamitok 169-170cm-mel.
18/L
Őszinte leszek,igen! :)
Pedig tényleg mindent lehet rám mondani,csak azt nem,hogy a külső érdekel. Az egyetlen dolog a magasság,azonkívül már csak az számít mennyire jó ember.
Teszem hozzá,én elég magas vagyok,173 cm. Szerintem alapból kell,hogy valaki nagyobb,erősebb vigyázzon rád! :)
Nem! Dehogyis! Mivel én magasabb vagyok (175 cm) ezért mindig alacsonyabb fiút fogtam ki magamnak! Most is pont 3 cm-rel kisebb fiút szeretek, úgy h már nagyon régen ismerem, és rettenetes természete van, de ennek ellenére is nagyon szeretem, mert ami jó benne, az érdekel! És ráadásul kis macis alkata is van!
Szal nincs semmi baj azzal a pár cm-rel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!