Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa vagyok? 15L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furcsa vagyok? 15L

Figyelt kérdés

Szemelyiseg: Nem vagyok tul kedves, ez annak lehet az oka, hogy nem szeretek megbizni senkiben. Egesz jo humorom van, viszont viccet meselni nem tudok, idegesito vagyok, nagyon huseges, soha nem sirok masok elott. Nem szeretem a kisgyerekeket, szornyen egyszeru ember vagyok. Imadom a Star Wars-t, az Amerikai Horror Story-t. Zeneben mindent meghallgatok ami megtetszik, de leginkabb Tankcsapdat, Hollywood Undead-t, Skillet-t, Paramore-t, Nirvana-t etc. hallgatok.

Kulso: Kicsivel vall ala ero sotetbarna, hullamos hajam van, oldal frufruval, barnas-zoldes szemek, kicsi szaj, feher bor, az arcformam kerek. Leginkabb fektet hordok, mindig sportcipot, altalaban van mukormom, mindig sminkelem magam(szempillaspiral, szemtus, boomer, bb krem, puder), nagyon alacsony vagyok=alig 150cm, nem vagyok vekony, de ijesztoen dagadt sem...Van jo par szegecses karkotom, 2 nyakorvem, es acelbetetes bakancsom is.

2015. máj. 24. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#8 A csaj neve biztos Borbála
2015. máj. 24. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Tipikus tini lány vagy ,aki még vagy 1 évig lázad és próbálja magát nagyon elvont metalosnak mutatni ,úgy hogy köze nincs a zenei műfajhoz. Aki már sétált egy városban minimum 10 percig annak nem leszel szokatlan ,nyugi , tök átlagos vagy.
2015. máj. 25. 09:35
 13/15 anonim válasza:
Nem, nem vagy furcsa. Ugyanolyan vagy, mint minden második lány. Feketében jársz, játszod a rockert, holott közöd sincs a műfajhoz. Teljesen átlagos vagy...
2015. máj. 26. 07:01
 14/15 anonim válasza:
Alison, kis névlopó.
2015. máj. 26. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem pont bejönnél, szerintem nem vagy furcsa.

Igazat adok mondjuk RÉSZBEN azoknak akik szerint minden 2.lány ilyen... igen haosnlóak nagyon, de ez NEM rocker...

2015. máj. 31. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!